Riba na oko

prepelica  

član od: 10.5.2011

sporočila: 6

12. maj 2011 12:32

Meni je pa super oddaja za razvedritev, tudi nekateri gostje so me presenetili v zelo pozitivnem smislu - kot zelo simpatične osebnosti, ki sem jih prej po krivici imela za zoprne (Slavka Pajk, Mišo Kontrec, Rebeka Dremelj, Violeta Tomič, Marika Savšek, Miki iz Victory, Gacho), nekateri so me pa presenetili v izrazito negativnem smislu predvsem z obnašanjem (Frenk Nova, Anika Horvat, Sabina Mali, Taissha...). Nekatere sem pa prej imela za v redu in so se kot taki tudi izkazali (Godler, Salome, Reza, Urška Hlebec...)

 

Glede oddaje nimam nobenih pripomb, itak se ve, da je to bolj razvedrilna oddaja kot pa kuharska in jaz jo kot tako tudi jemljem. Edino nekateri gostje so se mi zdeli res odvratni in ne za na tv (Artur Štern, Sabina Mali...)

prepelica

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

12. maj 2011 12:44

Jaz sem recimo gledala tisto oddajo, v kateri je Malijeva kuhala in me je glede kuhanja pozitivno presenetila, glede obnašanja pa taka pač je. Meni je bila na trenutke moteča, ne pa tako, da bi ravno zaradi tega imela o njej slabo mnenje. Zdela se mi je zelo gostoljubna, edino z vinom je malo pretiravala, se mi zdi, da ga je na 5 minut menjala.  Men je bil Kumer faca, ki je VSE, ampak res VSE pojedel.

Začetnica

larci  

član od: 1.2.2010

sporočila: 93

12. maj 2011 13:11

Tudi jaz skoraj vsak dan spremljam Riba na oko.  Zanimivo je gledati, da nekateri "zvezdniki" dobro kuhajo, nekateri (npr. Artur Štern) pa obuupnoo :D

larci

prepelica  

član od: 10.5.2011

sporočila: 6

12. maj 2011 13:30

Ne vem no, meni niso všeč ljudje, ki so tako polni sami sebe, da se morajo ves čas neki razkazovat. Meni to ni dokaz samozavesti, ampak ravno obratno - meni se zdijo taki ljudje zelo nesigurni sami vase... da ženska nonstop na vseh mogočih mestih in na vse možne načine išče potrditev, da je huda, da je seksi, da ves čas flirta in da vsako stvar na seks potegne... pa da gre brskat po tujih predalih za 'igračkami' in kondomi ipd.  Rada imam ljudi, ki se znajo obnašat kraju in prostoru primerno, pa to ni ne pomeni, da si zadrt, ampak da znaš presodit, kje je ena meja med okusnim in neokusnim. :)

Frenk Nova mi pa ni bil všeč zaradi tega, ker sem imela občutek, da njemu pa res čisto nič, kar drugi naredijo, ni všeč. En tak snobovski izraz je imel ves čas na obrazu, kot da je on nekaj več kot drugi in najboljši in da so vsi drugi ene nule proti njemu. Tudi komentarje je imel v tem stilu. 

prepelica

Lizzie  

član od: 26.2.2009

sporočila: 504

12. maj 2011 15:28

Men je oddaja všeč, jo rada pogledam. Dobim kakšno idejo za kaj skuhat pa tud nekateri pogrinjki so izvirni in lepi, malo drugačni.  "Najboljsa" je bila ena (mislim, da igralka), ki je "peljala tiramisu na sprehod" Mogoče je bila samo igra za oddajo, ampak vseen se mi je zdelo malo mimo :)

Lizzie

antonija7  

član od: 11.5.2011

sporočila: 219

14. maj 2011 8:48

vsi v odaji riba na oko so bili dobri,najbolj pa mi je všeč Gastro Fank,škoda da ne izdajo knjige z njegovimi nasveti.Vsaki gospodinji bi prišla prav.On je res gurmanski Car.

antonija7

kroki  

član od: 22.10.2003

sporočila: 508

16. maj 2011 8:47

Je mogoče gledala prejšni teden oddajo. Ena igralka, ne me vprašat katera, je delala eno pecivo z zdrobom na lončke. Si je kdo morda zapomnil kako ali katero pecivo ? Sem mal iskala po Kulinariki, a nisem našla, ker sem bolj na en uč gledala.

 

Vem, da bodo objavljeni v Lisi, a je ne kupujem.

 

 

Hvala za pomoč,

 

 

Lp 

http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Lizzie  

član od: 26.2.2009

sporočila: 504

16. maj 2011 9:27

tisto pecivo je res izgledalo dobro :) recepti so objavljeni tudi na njihovi spletni strani ribanaoko.si, samo jih še ni za ta teden. Je pa oddaja, če se ti da še enkrat gledat :) http://www.ribanaoko.si/ogled_oddaje


**popravljam, vidim da oddaje še tudi ni, so samo prve tri iz prejšnjega tedna. Mogoče pa bo kmalu :)

 

Lizzie

Sporočilo je spremenil(a) Lizzie dne 16. 2011 09:28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti