Podarim mlade muce

franciska  

član od: 15.2.2011

sporočila: 144

21. apr 2011 16:31

nana2 Me veseli in držim pesti, da boš lahko poskrbela za mačji zarod in jih oddala res v dobre roke in bodo zanje poskrbeli. Sama sicer nisem privržena mačkam, sem bolj za pse, sem pa spremenila mišljenje o njih. Res so samosvoje in se težko ali pa sploh ne pustijo podrejati in uveljavijo svojo voljo. Če si vstrajen in dosleden jo lahko tudi marsikaj naučiš. Lep pozdrav in vesele in obložene praznike vam želim. franciska

neznan uporabnik

21. apr 2011 16:55

Franciska  darling, jaz osebno sem 21 let nazaj mislil enako. Pse sem oboževal, mačk sem se pa noro bal. Do 27 leta,ko smo pobrali našo prvo, že pokojno potepuhinjo. Jaz sem se v tri deke zamotal, ko mumija,ker sem se bal kremplev pa praskanja. A jaz budala, ker sem res včasih butl, nisem ukapiral,da je blo zunaj -15, njo smo privlekli v stanovanje,da ne bi zmrznila. Samo poleg mene se je vlegla in se prlepla na deke. Drugi dan me je pokrampala, se mi polulala na postlo. Mela bolhe. Sem šel kupit ono plastično kletko, poklical taxi in jo pelal h veterinarju,da so jo cepili, sterilizirali,odbolhirali itd. Pol je po 8 letih nenadoma umrla. Naenkrat se je sesula, smo jo pelali k vetu in ji je dal infuzijo in še nekaj. Drug dan je samo še hropela. In smo jo spet tja peljali. Takrat jaz nisem mogel in jo je mama. Pol so mene klicali,da je tako hudo in, če dovolim da jo uspavajo. Sem skor dol padel in na koncu privolil. Mamo so oni pol domov prpelali,ker jo je tako sesulo,da hodit ni mogla. 2 meseca skoraj nismo jedli,samo spali smo in se jokali. Po 2 letih smo pa si novo potepuhinjo vzeli.

 

Multivitamin

multivitamin

nana2  

član od: 31.7.2009

sporočila: 13

27. apr 2011 11:44

ena muca ostane doma.dve sta oddani.tema se lahko zaklene.hvala .lp nana nana2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti