Kamp čikat-lošinj
vse je tam super, razen plaže. oz mala plaža okoli plaže pa takšne čeri da je nemogoče do vode brez planinskih čevljev. samo v campu to ni moteče. se skopaš in greš nazaj pred prikolico..
www.mojalbum.com/naredilaanaO gneči ne vem nič, grem vedno septembra
.
lp
mzmzzak1977, poglej, kako se vidi podvodne lučke.
lp![]()
mzm
V Čikatu čez poletje "stanujemo" že od 2001. Res je, da imamo od prikolice do morja kakih 200m hoje in malce hribčka, ampak to ne odtehta čudovite narave, zraka, sence, miru... ( kak hrib pa je to, če je najvišji "hrib" na Malem Lošinju Mt. Baston visok celih 62m nadmorske višine...).Kar se tiče vrste za tuš pa takole: odvisno kdaj greš pod tuš ali na wc (simpl). Če se spravljaš tja ob uri, ko se ves kamp odpravlja v mesto (kar je navadno proti večeru, a ne?), ga NI kampa, ki ne bi imel vrste. Enako je zjutraj ped wc, enako ob 8h v vrsti za kruh... Sicer pa se prostor za kampiranje VEDNO najde in ne le za trgovino. Ogromen prostor za nerezervacije je čisto za izredno lepo obnovljenimi umivalnicami, pa na drugi strani ob hotelčku... Tudi rampa za spust čolna je v kampu:)
Če pa si razvajen, pa gotovo ne sodiš v kamp, ampak je bolje, da se podaš v kakšen hotel ali apartma ob vodi...
matinejaUh, jaz sem pa mislila, da so podvodne lučke tisti svetleči plankton al kaj je že...
Mi smo rekli, da gremo med zvezde plavat...... (in potem je dežurni ponavadi obleko odnesel...)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom

Ocvrtki s sirom in salso verde