Kakijeva nevesta
Menda je ja najbolj preprosto, da pač tega sorodnika povprašaš, kako in kaj. Seveda, kadar gre za žlico vina v omaki ali ruma v potici. Poznala sem gospoda, ki ni niti poskusil potice, če je vohal rum v njej. Ker se je pač zavedal, da ga lahko zapelje.
Je pač tako, da sta pri takih ljudeh le dve poti. Vmesnih ni.
| archi je napisal/a: |
| Preparation Method Percent of Alcohol Retained alcohol added to boiling liquid & removed from heat 85% alcohol flamed 75% itd itd archi |
No, ne vem, samo linke dajati, brez navedb vira in brez prevoda pa ne gre. Da napišem nič o tem, da bi se dalo tudi malo urediti takole prekopirano sračje gnezdo.
| čoko je napisal/a: |
Po mojem take stvari niso kritične, če ne gre za večje količine alkohola-če dodaš en deci, pa saj menda ne bo vsega sam pojedel, a ne? čoko |
Ja, lahko so kritične, že požirek lahko zadošča, čoko. Ni ključ v količini......
| rimljanka je napisal/a: | ||
No, ne vem, samo linke dajati, brez navedb vira in brez prevoda pa ne gre. Da napišem nič o tem, da bi se dalo tudi malo urediti takole prekopirano sračje gnezdo. |
In vir?
nolaMa ne glede na raziskave ameriškega ali marsovskega inštituta, se zdravljenemu alkoholiku ne ponuja jedi, ki vsebujejo alkohol.
Vsaj,če veš, da je kdo zdravljen. Če pa ona ali on sam hoče it v trgovino in si tam kupi liter šnopsa pa ni več tvoja zadeva.
Kaj se hecate z rezultati študij. Če ste pri zdravi pameti, zavestno ne boste zdravljenemu alkoholiku ponujali ničesar, pa naj blo še tako fino, kar vsebuje alkohol. Pol ga raje ne vabite, če niste sposobni pojest omake brez šilca žganja ali vina.
Multivitamin
multivitamin| multivitamin je napisal/a: |
Kaj se hecate z rezultati študij. Če ste pri zdravi pameti, zavestno ne boste zdravljenemu alkoholiku ponujali ničesar, pa naj blo še tako fino, kar vsebuje alkohol. |
Podpis!!
saraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kakijeva nevesta

Hot dog v listnatem testu