No, sam da je vse vredu s Kulinariko,me je že pobiralo.....sploh ni bilo smešno,da se trdi disk briše....,je pa poučno ,da danes ne nasedem več.
Pa lep dan,
malo sladek ,
malo slan,
takšen je ,prvoaprilski dan!
marjeta10No, sam da je vse vredu s Kulinariko,me je že pobiralo.....sploh ni bilo smešno,da se trdi disk briše....,je pa poučno ,da danes ne nasedem več.
Pa lep dan,
malo sladek ,
malo slan,
takšen je ,prvoaprilski dan!
marjeta10Dobra???? A se hecaš???? Še zdaj se tresem!!!! ![]()
![]()
![]()
lp
cervusJaz pa ne morem reči, da mi ga je polepšalo takoj. Šele potem, ko se mi je odvalila skala od srca, da je vse v redu. Uf, tole vam je pa uspelo.![]()
![]()
naor
O marička! Vidim, da nisem edina, ki je nasedla!!! Še na misel mi ni prišlo, da je prvoaprilska, ko sem odprla kulinariko. Še dobro, da nisem začela stresat računalnika. Drugače pa so vsi poskusi v službi do tega trenutka spodleteli.![]()
Jernej, lump
. Nisem te pobrisala. Me je enkrat, že dolgo tega, izučilo, da vedno zelo natančno preberem, kaj piše v tistih malih okencih. ![]()
barbara9 ![]()
Haloooo, skor me je kap!! Pa ne se hecat, no!! Ravno sem hotela namestit kodo za pluskota, pa je nastal cel ![]()
vanjatajnsek
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Bowla s kozicami