Užitne vrvice

Zdravo!

Nikjer na internetu ali na tem forumu nisem zasledila ali se da dobiti/narediti kakšne tanke trakove, ki se jih da pojesti. V mislih imam kaj bolj prožnega, da je možno zavezovati, vendar da se nebi strgalo. Gledala sem že recept za Royal maso, vendar kot pišete tam ostane ta takšne oblike kot se posuši. Za rojstni dan bi želela narediti nekakšne polnjene mošnjičke, pa jih nebi rada zavezovala z navadno vrvico.

Vsak nasvet/namig je dobrodošel. Hvala!

Mateja

MissFairy

A se ne dobijo za kupit nekakšni gumijasti bonboni ki so kot vrvica? Če me spomin ne vara, sem to nekje videla. mamamia

mamamia
nekaj podobnega sem kupila v IKEI, v oddelku s hrano. Tanke, dolge, prožne vrvice:)) Lp. Iri
Pri Tuš-u se dobijo vrvice bonboni, pobrskaj na oddelku z bonboni. Je rdeče, rumeno,modra in... embalaža. Cca. 150 g stane 1,39 Eur-a Lp volkulja

V Muellerju tudi imajo nekake sladke "špagete".

Loni Makaroni
Tudi v Lidlu in Hoferju sem opazil podobne bombone vezalke ali vrvice vendar so potresene še z sladkorjem se mi zdi in malo na kislo povlečejo. Brez problema te vezalke uporabiš za zavezovanje saj so prožne. So pa mislim da zelene barve nahajajo se tam kjer imajo v trgovini zložene vse sladkarije. Vsaka ima drugačno postavitev. Artos

tudi muller ima 

www.mojalbum.com/naredilaana
aaaaaa, na to pa nisem niti slučajno pomislila. No pa saj pravijo več glav, več ve. Super, super ideja. Zdaj pa samo upam da najdem one NE kisle =D MissFairy
Če ti niso kisle všeč uporabi navadno špago. Res jo je potrebno nekoliko bolj žvečiti ampak gre.:) lp hedonist
Ni ravno špaga, ampak mogoče poskusiš z drobnjakom?

Hedonist, ful si faca. Sem žemislila, da boš rekel, dasi tako špagico videl v sex šopu

mejačka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti