V zadnjem Intersparovem prodajnem katalogu oglašujejo prodajo Silit posode z velikim popustom. Zanima me, ali kdo uporablja posodo te znamke in kako se mu obnese.
jedert
V zadnjem Intersparovem prodajnem katalogu oglašujejo prodajo Silit posode z velikim popustom. Zanima me, ali kdo uporablja posodo te znamke in kako se mu obnese.
jedert
27. mar 2011 13:02
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1697
Nekaj o tem najdeš v tej temi.
Imam pet - delni komplet posode Silit - Silargan.
Plusi:
Zelo lepo se čisti.
Odlična za kuhanje jedi v vodi, zelenjave.
Pokrovke, od katerih ne kaplja.
Ročaji na pokrovki in posodi ostanejo hladni med kuho.
Design
Zdi se mi, da ima zelo dober izkoristek in je tiha. Kuham na indukcijskem štedilniku.
Minusi:
Neuporabna za pečenje mesa, ker se vse prime.
Neuporabna za kuhanje vsega mokastega, mlekastega, smetanestega, ker se vse prismodi tudi pri nizki moči.
Precej težka (imam težave z zapestjem).
Če bi to prej vedela, je ne bi kupila.
barbara9
28. mar 2011 12:15
Barbara9, hvala za informacijo o tvoji izkušnji in za link z izkušnjami drugih uporabnic. Verjetno se za nakup ne bom odločila, saj mi ni všeč, da je v tej posodi težko peči, ne da bi se hrana prijela. V paketu s (40%) popustom so namreč štiri posode različne velikosti, samo za kuhanje v vodi jih pa toliko ne potrebujem. jedertKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zmagovalni bananin kruh
Hoppy brioš