Viktorji 2010 modni pregled

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

7. jun 2014 14:40

hedonist je napisal/a:

Ja kdo pa sploh še spremlja to bedo od kvazi slovenskih zvezd in zvezdnikov ? 



hedonist

Hja, hedonist, ti se čisto zagotovo ne ravnaš po tisti ljudski: "Če želiš uničiti sovražnika, ga moraš najprej spoznati!"

Mogoče si pa tako indiferenten, da ti je vseeno, če  podelitev Viktorjev je ali pa je ni. Ampak v tem primeru tudi tvojega zapisa ne bi bilo .

cervus

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5047

7. jun 2014 23:58

Dragi kolegici Vendelina in Elaphus tokrat za vaju en velik  :)

hedonist

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

8. jun 2014 11:58

Hedonist, lahko se pa gremo en kviz "od kod so se vzele" (glede na totalno ne(pre)poznavanje imem in priimkov sumim, da bi za pomoč rabili kup trač časopisov iz frizerske čakalnice)

http://www.24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/foto-k
Tule so trač novinarji povzeli "defile znanih obrazov", zakaj in po čem so osebe "znane", pa nimam pojma. Aja, sem pa tudi blont, saj so zadnjič v Večeru vse pojasnili! 
"*Nikar se ne trudite pojasnjevati, da se v rumenem tisku pojavljate zato, ker ste »zvezdniška mojstrica lasnih podaljškov«, »predsednica slovensko-kakršnegakoliže prijateljstva«, »družabni kronist«, "polfinalistka izbora Miss Earth" ali »trboveljska kraljica ličil«. Ti poklici v mariborskem svetu ne obstajajo in prav mogoče je, da bo vaša predstavitev, poleg začudenega pogleda, požela tudi kratek: »Nea funflaj.«"

Mojca

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. jun 2014 10:11

Oblačilno gledano (na temelju pregleda linka od drage mameF) tale semenj ni pustil presežkov, je pa res, da bi bilo lahko še slabše.

Najmanj mimo je udarila Danica Lovenjak. Ona je kiksnila samo letni čas. Obleka bi bila super za dogodek v marcu, v juniju pa se z dolgimi rokavi poaže, da si v napačnem letnem času.  obleka brez rokavov bi bila boljša.Uhani zraven so odveč, pri čevljih je pa tako, da delujejo kot, da jo tiščijo (se stopalce trlači v nekaj preozkega) in namesto črnih čevljev bi na tisto obleko jaz dala zraven rdeče.

Nadyia Bychkova je očitno tisto rumeno zadevščino sunila v omari svoje mame - ker je tisto nekaj števlik preveliko in odločno preveč blaga.

Irina Osypenko je pa dokazala, da reseda barva ni za belke (to barvo zmore nositi Lupita N'jongo in je to naredila letos na Oscarjih), tisti presežek blaga - mariborski komunalni verjetno ni bilo treba vklopiti avtomobila za pometanje, ker je Irina naredila posel namesto njih.

Familija Kozlevčar se je oblekla tako, kot se spodobna familija, ki ne želi izstopati, obleče za k maši, k brimi in za kakšno ohcet....

Svečana obleka in sončna očala zvečer - pa tega niti raperji ne delajo več...

Ostalega se mi ne da komentirati.

Razen tega, da bi veljalo familiji Ribič Đurić povedati besedo-dve o paretnial guidance.  Promovirati mladoletno hčer kot "celebrity" (neodvisno od tega, kako se ta beseda v slo-kontektu butasto sliši) zgolj zato, ker je hči od mame in od ata, je pa neodgovorno on so many levels, da boli. Da o oblačilu, ki je preveč erotizirano za mladoletnico, ne govorim.  Prozorno je dostojanstveno zmogla nositi samo Cher v spotu If I could turn back time (mislim na tisti spot na letalonosilki z maso napaljenih mornarjev) in tu se seznam tudi konča.

 

Vendelina jr.

Lopatka  

član od: 28.4.2011

sporočila: 354

10. jun 2014 13:16

Nisem modna poznavalka pa vendar vem kaj je lepo in to kar je dala nase Alenka Gotar zagotovo ni lepo, niti malo niso privlačne kosmate noge Aleša Uranjeka v kratkih hlačah. Ajej, za tako gala prireditev bi se pa lahko nekateri nekoliko bolj potrudili s stajlingom.

 

Lopatka

MiriBon  

član od: 25.10.2011

sporočila: 1764

10. jun 2014 13:34

Vendelina jr. je napisal/a:
Razen tega, da bi veljalo familiji Ribič Đurić povedati besedo-dve o paretnial guidance.  Promovirati mladoletno hčer kot "celebrity" (neodvisno od tega, kako se ta beseda v slo-kontektu butasto sliši) zgolj zato, ker je hči od mame in od ata, je pa neodgovorno on so many levels, da boli. Da o oblačilu, ki je preveč erotizirano za mladoletnico, ne govorim.  Prozorno je dostojanstveno zmogla nositi samo Cher v spotu If I could turn back time (mislim na tisti spot na letalonosilki z maso napaljenih mornarjev) in tu se seznam tudi konča.

 Vendelina jr.

 

Me je firbec zamatral in sem pogooglala, ali je bila njena oprema res tako 'revealing'...pa lahko rečem samo, da je to precej dober primer negativne propagande oz. 'how NOT to dress your kid'...kateri del je 'erotiziran' mi ni popolnoma jasno (kratke hlače+top pač, to vidiš pa res vsak dan v tem letnem času...), ker žal zgleda, kot da gre v maškare :. Bi bilo bolje, če je ne bi okitili s to transparentno šaro.

Splošni vtis celotne procesije: too much tryharding, too little style - kako ta da skoraj nobenemu ne rata zgledat vsaj 'ok' o_o

Osebni nasvet sodelujočim: pretend it never happened.

Maribor - sočustvujem.


Life is war against boredom~




Sporočilo je spremenil(a) MiriBon dne 10. 2014 13:40

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

10. jun 2014 14:31

MiriBon, a ti to o oblačilih, ker čisto nič ne razumem ? . Sedaj samo še čakam, da bo kdo začel pisati v kitajskih pismenkahm ali vsaj v cirilici .

Cila

MiriBon  

član od: 25.10.2011

sporočila: 1764

10. jun 2014 16:18

Ja, pri nekaterih sem se kar zgrozila (npr. pri primeru, ki ga omenja Lopatka...).



Life is war against boredom~

Sporočilo je spremenil(a) MiriBon dne 10. 2014 16:19

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. jun 2014 20:07

Miribon, prvorojenka Ribič Đurič nosi oblačilo, ki skupaj sestavlja preprosto preveč eksplicitne erotične informacije in pri 17ih dekleta še niso zadosti zrela, da toliko informacije. To vse skupaj deluje tako, kot bi se našemila kakšna punca, ki se na vse kriplje turdi videti starejša in take punce po navadi padejo v težave.

 

Je tudi tako, da za toliko erotične informacije - to spada v tisti del, ko jaz večkrat prijazno svetujem investicijo v dobro linžerijo -  nekatera dekleta žal nikoli niso zrela in leta nimajo nič s tem....

Vendelina jr.

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

11. jun 2014 2:39

Tekmovati ali kakorkoli primerjati se s holivudskimi zvezdami je prekleto težko. Kot prvo, da shujšajo, punce stradajo in telovadijo ko zmešane (no, ene itak vedno stradajo), potem jih vtaknejo v spanxe (teh je toliko, da se ven iz njih več ne vidi), delajo lepotilne kure... Potem imajo jasno srečo (in denar), da jih oblačijo stilisti s prefinjenim očesom (pa še ti občasno mimo brcnejo), na posodo dobijo unikatne obleke iz fenomenalnih materialov vrhunskih dizajnerjev. Pa še njim obleke "zašpičijo" ali kako se temu reče, "vzamejo noter". Seveda imajo lekcije fotografov, kako naj se držijo, da bodo kar najlepše izgledale...

Na koncu se strateško navesijo s sposojenim nakitom vrednim na stotisoče dolarjev (Oprah pride v svojih), make up imajo običajno vse prav lep, čeprav so meni osebno še najmanj všeč živo rdeče ustnice. (Sandra Bullock, ko je dobila oscarja). 

Enkrat sem bila v NY in smo imele z Mamamio možnost videti vse Armanijeve obleke s tistoletnega oskarja v izložbi na Peti Aveniji. Obleke so izgledala čudovito na rdeči preprogi, v "živo" so mi pa vzele dih. 

To, da pa moškim vleče obleke ali imajo premajhne in predolge rokave itd., tega pa res ne bi bilo treba. :) 

Upam, da nisem kaj pobrkala, tale gospa Kozlevčar me še najbolj spominja na tole deklico.  Ouch.

Če bi se dekleta slikala in kritično pogledala, ko pomerjajo obleke, bi bilo kiksov gotovo manj. 

 



Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 11. 2014 02:57

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti