Pred dnevom sem izvedela prvič, da na Kulinariki delujete ve, modne gurujke. Vaše teme so mi bile namreč tako všeč, da sem včeraj (beri danes ponoči) skorajda pozabila iti spat.
Stvar pa je taka; pred nekaj meseci sem shujšala za konkretno število kilogramov in iz velike 48 prišla na slabo 42. Moja konstitucija še vedno ostaja jabolko, vendar pa se stopljeni kilogrami poznajo v tem, da mi razen na novo kupljenega črnega krila z temno vijolično jakno iz tekstila v izgledu usnja in dvojih starih kavbojk iz študentskih let, vse preostalo visi s telesa. Tako vsako jutro pred polno omaro doživljam pravo nočno moro. Moja baza je namreč sestavljena iz vseh kosov, ki jih Vendelina jr. našteva kot must have, tudi zelo dobrih znamk in kvalitete, vendar je čisto vsa prevelika. Res pa je tudi, da izpade vse skupaj sedaj, ko gledam skozi 'vaše' oči, precej mamasto(dolga krila - čeprav imam seksi noge, suknjiči z visokim zapiranjem spredaj, veliki rožasti in tigrasti vzorci).
Čas je za nov začetek, jaz pa ne vem, kako naj se zadeve lotim. S spremembo prehrane sem si ustvarila enkratno priložnost, da izgledam mladostno, vitalno in seksi, kot do sedaj še nisem bila, ampak mi manjka znanja, kako naj na novo pridobljeno samozavest ter vse prej naštete občutke pokažem navzven. Seveda, pa tudi popolna zamenjava garderobe precej stane, zato bi rada štartala s pravimi kosi.
Zato se obračam na vas po nasvete in konkretne predloge, kaj bi bilo zame najbolje. V kratkem bom namreč morala kupiti nekaj za pomlad, da ne bom hodila okrog v prepasanih širokih krilih - ne zaradi upoštevanja trendov, ampak zato, da mi ne padejo dol.
Po tipu sem svetlopolta, zelenooka in svetlolasa. V službi moram namreč biti poslovno urejena, nimamo pa kakšne strožje etikete. Ja še leta - štirka v desetici se mi bliža.
Tamida