Zzak, doba do upokojitve se daljša in s tem se bomo morali sprijazniti. 'Fosile' bomo gledali vsepovsod, ne samo na televiziji, še več, če bo sreča mila, bomo to še sami postali. ![]()
![]()

Nevzhajana orehova potica
Zzak, doba do upokojitve se daljša in s tem se bomo morali sprijazniti. 'Fosile' bomo gledali vsepovsod, ne samo na televiziji, še več, če bo sreča mila, bomo to še sami postali. ![]()
![]()
Nisem mislil na njeno starost, mislil sem fosil v smislu, koliko časa se banda vleče na Rtv-ju na podlagi ničesar, malo poglejmo tudi priimke na odjavnih špicah, ki se generacijsko ponavljajo. Ko si enkrat pri koritu je cela družina preskrbljena, otroke daš na agrft, ali pa še to ne, služba zagotovljena, pa čeprav imaš dve levi nogi za na oder.
Commis débarrasseur
| helenag je napisal/a: |
| Pa da lahko kdo eksplodira, ko na prisiljeno vljudno vprašanje:"A boš čaj?" odgovori : "Ja, samo ne sadnega pa ne s sladkorjem ker mam dieto!" helenag |
Tega pa ne razumem. ??
AtinaV prvem trenuku sem nameravala napisati prigodo o tem, ko so se pred leti napovedali naši sorodniki v na nedeljsko kosilo. Namesto štirih napovedanih jih je prišlo - dvanajst. Petnajst minut pred kosilom, v nedeljo in nikjer nobene odprte trgovine. Komentar najbrž ni potreben.
Ne želim priti na obisk in zaman trkati na zaklenjena vrata. To ni obisk. Ne maram, da se pojavi pred vrati obisk, ko dokončujem zadevo, ki jo moram končati v roku, sicer so hude posledice. Praviloma taki obiski ne razumejo, da nimaš časa in imajo običajno na riti.
Pred nekaj dnevi sem bila nenapovedano pri mamini sestri, ki je le nekaj let starejša od mene, zato mi je posebej ljuba in me zaradi njene krute usode že desetletja boli srce. Nisem poklicala, samo prišla, še avto sem pustila daleč pod hribom. Nisem vedela, kaj naj rečem, kaj se ob taki priložnosti reče. Videla sem eno samo žalost, topo bolečino, niti tega, da so me veseli, ne vem. Z grozo sem gledala njihove črne in otrple obraze, ko smo gledali proti hiši, ki so je nekaj dni poprej pogorela. Nekaj besed, nato sem se vrnila v dolino in se proti večeru odpeljal na napovedan obisk na novo lokacijo.
Tisti, ki se čutijo, vedo, kako morajo ravnati. Tu so, ko se potrebujemo in tja pridemo, ko je za to pravi čas, Brez dogovarjanja ali po dogovoru.
Za ostale pa je itak vseeno. Pridejo in grejo.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Curry riž s tofujem