Danes pa obljubljena sprememba ![]()
ter http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw v ozadju. TO JE ZMAGOVALNI ZAČETEK DNEVA ![]()
Danes:
NOM NOM NOM...
- Rženo ovseni kosmiči kuhani na mleku (da je gosto kot se šika) + par velikanskih žlic ČOKOLINA
![]()
- Žlica ČOKO-KUKI kremastih proteinov (za beljakovine in še dodatno zgostitev ![]()
)
- Kozarec mleka za sproti ![]()
Za otroka v tebi!
Jutri:
- Ajdov kruh z orehi![]()
- Tinstano sveže sadnje in domača marmeljad ![]()
![]()
![]()
- Tetka skuta ![]()
- VELIKA SKLEDA FRANKIČKE z vrelim mlekom![]()
P.S: Sami KRALJEVI zajtrki ![]()
Kaj danes za zajtrk
Očiščevalni zajtrk - tako ga je poimenoval moj mož:

| ribaracarak je napisal/a: |
Očiščevalni zajtrk - tako ga je poimenoval moj mož:
|
Pa dobro jutro vsem.
Danes se je uživalo ob sledečih dobrotah (dvomim da sem si jih zaslužil
- ajdov kruh z orehi,
- domača kutinova ter breskova marmeljad ( Prva proizvodnja od MAMAN; druga pa je moja. Sugar free),
- Tetka skuta,
- arašidovo maslo
- nanoškem siru.
Za toploto pa je poskrbela VELIKA šalca čaja 1001 cvet ZIMSKI UŽITKI!
Še sploh lahko gre komu bolje? ![]()
Kislo mleko in domač kruh.
polarbearMoj klasičen zajtrk.
Včeraj sem bil že malo paranojičen in v stresu. Zakaj? Tetke skute mi zmanjkuje (manj kot pol kilce še imam) in ker moji pridejo v mesto a niso vedeli kdaj, sem bil na trnih. Je le treba naročit skuto, saj ne pade to iz krave, kot iz trgovinske police ![]()
Naj vas pomirim. Starši so se zjasnili in jaz sem lahko včeraj zvečer oddal naročilo za izdelavo LE GRANDE SUPERIORE skutike ![]()
Danes zmešal tetko skuto z CIMETOM in KOKOSOM (Hjooo, še bolje kot običajno)
Idejo dobil na enem fitness forumu. Ko pa bomo češnje zobali, pol pa nekaj za dol past! SKUTA + ČEŠNJE + pravi KAKAV!!! AAA
Čokolešnik
La_RosaKvinoja, kuhana na mešanici mleka in vode, dodana žlička sladkorja kokosove palme, pest odtaljenih malin in pest kakavovih zrn. Malo kasneje pa še zeleni čaj s papajo in ananasom.
Življenje je prekratko, da bi pili slabo vino.Skuta z zadnjimi zdihljaji domačih borovnic.
Letos bomo nasadili še vsaj 5 grmov!
polarbearBela kava,sezamova pletenka.
polarbearPa kaj sem sploh tako dolgo čakal in bil skeptičen?!!?![]()
, če bi prej poslušal prijatelja in sprejel njegovo večkrat predlagano "sladico", bi sedaj že sekal stope in oprimke v S.Triglavsko steno xD!!!
Kako pa je to NORO DOBRO gospe in gospodj. Mleko in segreti proteinčki se lahko skrijejo pred kombinacijo: proteini (okusi po želji. Jih pa je toliko, da imate za par let dela :D) + TETKA SKUTA!!!
Ja pa kaj si ja nor! Kdo sploh še rabi skutina peciva ino torte?![]()
![]()
Zraven pa seveda, moj klasičen zajtrk:
- Sadje; granny smith, pomaranča, kivi
- Rženi kosmiči z dodatkom mletega lanenega semena in ovsenih otrobov, napojeni in potopljeni v čvrst jogurt
- Oreščki/semena (mandlji, lešniki, arašidi, bučna semena...)
- Tetka skuta (suha, nevtralna, grudasta. NAJBOLJŠA) s proteini; okus marcipan.
I can die now xD
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.