Kaj danes za zajtrk

JanisJoplin je napisal/a:

Najin včerajšnji praznični zajtrk:

JJ

nom nom,. Slovenskega naroda HČERKA, . Je pa vse MUAAAAČO SIMPATIČNO 
Samo, samo JJ, ob takšni kvaliteti, pa moje učke zagledajo BRAVO SOK V TETRAPAKU!!!! Ja kaj je sedaj to? A ni bolje svežih pomaranč iztisnit, dodat Radensko in meto + 2 kocki ledu?

Cinnamon Stick: Immer wieder . SKUTA üBER ALLES!

Pri meni klasika v podobi sklede:
SADJA; jagode, kiršne, nektarine,breskve,lubenica,đabuka,presni kakav, oreščki in semenke + OGROMNO CIMETA
skledica MEŠANICE TETKE SKUTE in ALB.BOHINJSKE SKUTE z popraženim sezamom + različnimi oreščki
skledica namočenih OVSENO/RŽENIH kosmičev z jogurtom ()

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando je napisal/a:

JanisJoplin je napisal/a:

Najin včerajšnji praznični zajtrk:

JJ

nom nom,. Slovenskega naroda HČERKA, . Je pa vse MUAAAAČO SIMPATIČNO 
Samo, samo JJ, ob takšni kvaliteti, pa moje učke zagledajo BRAVO SOK V TETRAPAKU!!!! Ja kaj je sedaj to? A ni bolje svežih pomaranč iztisnit, dodat Radensko in meto + 2 kocki ledu?

Cinnamon Stick: Immer wieder . SKUTA üBER ALLES!

Pri meni klasika v podobi sklede:
SADJA; jagode, kiršne, nektarine,breskve,lubenica,đabuka,presni kakav, oreščki in semenke + OGROMNO CIMETA
skledica MEŠANICE TETKE SKUTE in ALB.BOHINJSKE SKUTE z popraženim sezamom + različnimi oreščki
skledica namočenih OVSENO/RŽENIH kosmičev z jogurtom ()

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Ta sok je bil pri roki. Če bi pa kaj domačega, bi pa vsekakor bezgov sirup, ki sem ga naredila pred dvema tednoma

JJ

skuta z medom in breskvami, ovsena kaša

mali kuhar

Smoothie: čez noč namočeni pirini kosmiči, chia in lanena semena, skodelica borovnic in pol velike banane, odlično je bilo in ravno prav sladko.

Cinnamon Stick

Banana, breskva, pa par wasa ploščic s čičerkinim namazom :D

Magnesium

Klasika a tokrat z oatmeal-om oz OVSENO KAŠO in BOHINJSKO ALB. SKUTO
(Zevsova omiljena zadeva, takoj za tisto perfektno grudasto,suho in nevtralno TETKO SKUTO. Jutri, preden odrinemo na izlet za PAPIJEV RD pa dobim še 3/4kilce slednje. Držite pesti da bo ALBUMINSKO. Sem kar par tel.klicev "obdeloval" gospo da bi se spravila narediti omiljeno zadevo. Če pa to sporihta, pa NE POTREBUJEM a ma RES nič več. Pol sem do konca življenja samo še v velikem oblaku  in  ter !!!!)

Danes:

ežoj

Kaj pa je to ocvrto? So morda langoši? Uf uf uf, pa brez tablet tud ne gre. Pri meni tud ne! Kaj pa čmo!

Balenka

Podobno kot včeraj, s tem da sem tokrat naredil PORRIDGE v mikrovalki + vanilijeva aroma + cimet. Ko pa se je ohladil pa faaajn jogurta čez.

Hmm,hmm, skoraj da so langoši ja. Prvo sem sicer takoj pomislil na JABOLKE V SRAJČKI, a glede na "konstitucijo" :D, se ne bi izšlo hihi
Tablete ja...pri meni tudi 

Košček rulade, bela kava...

Brez češenj, brez tablet - zdrava kot  .  Trkam....

Johanna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti