Kaj danes za zajtrk

Danes: Klasika . Ja kaj pa drugega . Različno sadje + oreščki in semena + domača skuta, zraven pa 4 žliče rženih kosmičev potopljenih v kozji jogurt (KAK PA JAZ FANATIČNO OBOŽUJEM KOZJE IZDELKE. Nom nom. Aroma, vonj..)

Jutri: Popečen kruh in različni namazi oz. mesnine ter šalca čaja.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

narezana nektarina, prelita s sojinim navadnim jogurtom + žlička chia semen. in seveda kava, brez tega ne gre.

NaturensGalleri

danes: skuta, nektarina, arašidi, ovseni kosmiči

mali kuhar

Tri suhe slive namočene skupaj z lanenim semenom, nektarina, žitna kava

Cinnamon Stick

pz pšenični kosmiči z mlekom

mali kuhar

KLASIKA s KOZJIIIIIIIIM JOGURTOM (OH MY GOD, . Immer wieder dol padem. Kaj čmo, če pa mi je tak dober)

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Jogurt s semeni, ječmenova kava.

Tinky Binky

danes: kosmiči vmešani v skuto, jabolka

mali kuhar

Za močnejšo polovico mlečni zdrob (v kuhanega sem vmešala še malo stepene sladke smetane, da je bil lepo puhast) s čokolado, jaz pa klasično, nektarina, 3 slive, ovseni kosmiči in jogurt.

Ninja24

ovseni kosiči kuhani v mleku

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti