Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo
Sem si vzel čas, vse sem slišal prvič. Feliks langus je edini dober komad, ampak res precej dober. Če ne bi obstajali Scissor Sisters že kar precej let, bi bilo tudi nekaj novega in drugačnega, ampak moderno, spevno in dobra glasbena zasedba.
Rock partizani pa enak ščiš kot lansko leto, če ne še slabše, poslali bomo pa najverjetneje njih.
Commis débarrasseurhttp://www.youtube.com/watch?v=0WFm6EMMJlk&featu
Sem jo šla gledat - meni zelo všečna - pesem, izgled, obnašanje in fantastičen glas, ki ne pušča dvoma.
lp,
vanjatajnsekRock Partyzani se vsaj zezajo in malo nagovarjajo vshodni glasovalni blok (s tem, da nisem prepričana, če nagovarjajo ta pravo starostno skupino, oziroma, če starostna skupina, ki jjo nagovarjajo, zna televotat). Pesem od Maje Keuc se brez problema zapoje tudi na pogrebu (mol, ajoj,mol, ajoj, mol).
Več pa nisem zmogla.
Vendelina jr.Hm, sicer se na glasbo ne spoznam, en mičken se na slovenščino, ampak tokrat sem se znašla v zadregi: prelestna Maja poje "....in iz inata v sebi, se upiram......". A je "iz inata" slovensko???? V SSKJ te besede in besedne zveze nisem našla ![]()
.
lp
cervus| elaphus je napisal/a: |
Hm, sicer se na glasbo ne spoznam, en mičken se na slovenščino, ampak tokrat sem se znašla v zadregi: prelestna Maja poje "....in iz inata v sebi, se upiram......". A je "iz inata" slovensko???? V SSKJ te besede in besedne zveze nisem našla lp
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo

Bovla po kitajsko