Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
Dokler vam stanovanje ne gori in niste kakih 5 kilometrov daleč stran in ne tekmujete z gasilci, ki bi vam razdejali stanovanje (vi pa veste, da se je v prostoru, kjer ni sicer nič gorljivega, prekucnila sveča...), se ne pogovarjam z vami![]()
Teh nekaj kilometrčkov v Ljubljani je ekvivalentno 50km nekje na hitri cesti. Je bilo treba z desnimi kolesi kar po pločniku voziti.
In smo rešili zadevo.
Z današnje perspektive je bil to eden zanimivejših dni v mojem življenju![]()
Včerajšni dan se je zame začel tudi bolj tako tako, popoldne je bilo že uredu, pa še sončno.
Zjutraj glavobol, potem je tetrapak s smetano čudežno poletel, se zaletel v steno in razlil ![]()
,
potem sem pa še pred rastlinjakom lovila, pristakla pa na riti, batna in mokra, nisem bila v
, ampak kroksih. ![]()
huh
![]()
Teka, tista straniščna školjka in njena instalacija itak očitno ni bila dosti vredna - še dobro, da se je razbila in ste kupili novo (še dobro, da imaš žlahtnico, ki ima štacuno s tem in te ni nekam poslala na sončno nedeljo).
Manca51, razumem jaz tebe, da ti meni samo dobro hočeš, hehe...
In res je, Ežoj zelo pomirjujoče deluje. In njegov ribnik...oh! In mucki....ah! In zunanja jedilnica....wau!
In vse tisto tam, vključno s svobodnimi nazori....
Edin v kuhno ne smeš![]()
(zgornji tekst je napisala moja zlobna dvojčica
)
Kako je pa angina? Pod kontrolo? Vse ostalo je že v predalu za šale (smešnice).
lp![]()
Čigava angina?
japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Hot dog v listnatem testu