Jasnovidka darinka

tema je zaklenjena

cvetka5  

član od: 30.9.2010

sporočila: 44

tema odprta - 1. feb 2011 15:39 | ogledi: 19.631 | odgovori: 57

A je mogoče že katera bila pri jasnovidki Darinki iz Radovljice?? Slišala sem da je zelo dobra in da vedežuje brez, da ti gleda v kavo, karte, fižol... Baje da te samo pogleda in ti začne govoriti.

Ali se splača iti k njej?

cvetka5

Sergej C  

član od: 21.3.2009

sporočila: 414

1. feb 2011 15:55

Seveda se izplača! Če ne tebi, pa njej. ;)

Sergej

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4338

1. feb 2011 15:59

Če misliš, da lahko kaj spremeni v tvojem življenju (v kar dvomim), ti kar pojdi.

rrr

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

1. feb 2011 16:12

Veš da se splača, kot je že Sergej povedal, če ne tebi, pa njej. Morda ti še pove, kaj vse ti bodo kulinaričarji na tej strani odgovorolili.

Življenje pa si moraš spreminjat sama. Če se ti sploh je za prevzet tako odgovornost?

Mamamia

mamamia

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

1. feb 2011 17:35

Jaz nisem bila in tudi ne bi šla, ne k njej, ne k njej podobnim. Za ta denar pojdi raje na masažo, se boš potem super počutila!

naor

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

1. feb 2011 18:17

naor je napisal/a:

Jaz nisem bila in tudi ne bi šla, ne k njej, ne k njej podobnim. Za ta denar pojdi raje na masažo, se boš potem super počutila!

naor
K

lovebeyba  

član od: 25.1.2010

sporočila: 122

1. feb 2011 19:44

Sicer je čisto mimo teme, ampak vseeno. Sama sem mnenja ta te razne vedeževalke in jasnovidke, ki gledajo v prihodnost, da so sami prevaranti in da se pri njih pusti samo denar, nimamo pa nič od tistega. Zame je bilo rečeno, da bom šla na zdravstveno šolo in da bom delala v bolnici na intenzivnem oddelku... Ampak jaz še krvi ne morem videti, ne da bom pa v bolnici delala Se pa strinjam, da si rajši privoši masažo, savno ali jacuzzi, kot so predlagale moje predhodnice, ker bo sigurno boljša izbira. lp lovebeyba

manca51  

član od: 5.5.2008

sporočila: 511

2. feb 2011 1:37

Se strinjam z vsemi , škoda denarja . Kako pa gledate na reklamni oglas ,ki ga kar pogosto ponavljajo po TV :" če hočeš vedeti , kaj se ti bo zgodilo...pokliči na 3883 ..." Na živce mi gre še posebej Alfi Nipič s svojim : "...in meni so vse točno napovedali ...." Sigurno to ne dela zastonj ali za dobrodelne namene ampak za denar , za svoj žep . A mu je to treba ? ! Kar ošpice dobim , ko ga zagledam . L p manca51

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

2. feb 2011 7:31

Jaz sem si tudi včeraj točno napovedala, da bom morala danes ob 5:59 vstati, pa da bom prižgala radio, zavila v kopalnico, pristavila čaj... Verjeli ali ne, res je bilo tako. Jutri bom vstala pa še kako minutko prej.

Loni Makaroni

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

2. feb 2011 9:03

Jaz bom pa rekla, da pojdi k njej, če te res tako zanima prihodnost. Pa tudi, če ti ne napove pravilno - vsi vemo, da brez, da poskusiš, ne more uspeti. Meni je enkrat ena gospa gledala v karte in sem bila zelo presenečena... v bistvu neprijetno, ker je natančno ugotovila mojo preteklost in razkrila neko zadevo, zaradi katere sem se počutila zelo razgaljeno in neprijetno. Od takrat si ne želim nikakršnih prerokovanj. Moji pomisleki gredo predvsem v to smer, da ne vidim smisla v tem, da bi vedela za svojo prihodnost. Po mojem bi me lahko le prestrašili s tem. Misliš, da boš kaj pridobila, če boš izvedela, kaj se ti bo zgodilo v prihodnosti? JanisJoplin

MiškaMiša  

član od: 30.1.2004

sporočila: 66

2. feb 2011 9:11

cvetka5: Jaz tudi prerokujem in zelo dobra sem pri tem. Za 200 € ti napovem prihodnost.

Da pa ti dokažem, da ne lažem samo na kratko: Tebi se je nekoč že zgodilo nekaj hudega. Večkrat si v življenju tudi napredovala, pa naj bo v službi, v ljubezni ali pri denarju. Vidim moč v tebi a tudi negotovost pred prihodnostjo. Vidim nekoga, ki te je že prizadel. Vidim tudi veliko veselje v preteklosti zaradi neke pomembne zadeve...

Za več pa ZS in 200 €.  EURI so samo simbolično, ne služim s tem. Toliko, da vem, da si resna.

Miška Miša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti