Ma, zakaj že enkrat ne priznaš, da si ona vila od Petra Pana, a????? Pa Chuck Norris gor al dol (al pa levo pa desno).
lp
cervusMa, zakaj že enkrat ne priznaš, da si ona vila od Petra Pana, a????? Pa Chuck Norris gor al dol (al pa levo pa desno).
lp
cervusPa dobr, Elaphus, a ti bi zdej Norrisovega Chucka na štango dala (gor, dol, al pa levo pa desno...?) in s trdo frotirko zmasirala, vili bi pa mehke brisače pustila?
No go.
![]()
japaja
Sušenje v sušilnem stroju jih ne le zmehča tudi močno stanjša na daljši čas. Posuši brisače na 3/4 na zraku, potem pa daj malo v sušilni stroj in bodo bistveno mehkejše. Več mehčalca pa ne priporočam, ker potem ne vpijajo dobro.
Tudi meni so na pogled in otip bolj všeč mehke brisače, me pa pri brisanju ne motijo tudi trde brisače. Pri nas imamo ponavadi pozimi mehkejše brisače (več sušenja v sušilnem stroju - po sili razmer), poleti pa bolj trde brisače - sem veren pristaš sušenja na zraku - tudi pozimi če se le da. Pa mraz in burja jih tudi zmehčata, posebno, če malo primrznejo, ko jih obesiš.
tedyka
| barbra je napisal/a: |
| Brisače so mehke, če med sušenjem "migajo" Barbra |
No, saj sem vedela - gor pa dol, pa levo pa desno.
lp
cervusZdaj vsaj vem, česa ne smem početi, da brisače ne bi izgubile trdote.
A se spomnite "Grlom u jagode", kako so se učili plesati twist?
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki po bolonjsko

Pečen riž z zelenjavo