Svečani oblačilni report 2011

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

1. mar 2011 18:50

Ja, limnol je dobro zadela - pisanje o oblekicah drugih je blazno dober ventil za to, da nekaj malo ženske zlobice spustimo na plano (paše, a ne), pa še nihče ni blazno prizadet. Zaradi tega so si tudi izmislili žanr modnega novinarstva

Obleka Helen Mirren ima dober material in barvo, tista rešitev z napihnjenimi rokavi ki grejo skoraj iz formata korzeta in so nekako prišiti na obleko, ki bi bila boljša brez njih.....taki rokavi še nikoli nikomur niso pomagali.

Čeprav HM se ponavadi dobro obleče.

Givenchy, ki ga je nosila Cate Blanchett.....ravno ni pomagal ne hiši ne Cate.

Ampak naša tamalaursa se kar razvija v okusu, go, girl. Še kaj napiši kdaj.

Glede velikanske mašne na riti pri Sandri Bullock - take stvari so na obleki ponavadi pripete s kakšnimi "drukerji" in jih takrat, ko je treba sedeti, odstranijo. Na taki visokobudžetni priredtivi kot je tale imajo pa itak maso stranskega osebja,ki je zadolženo

- za to, da lovi take in drugačne oblačilne dodatke od celebrityijev

- da sedijo na stolih medtem ko grejo celebrities na kavo, na pijačo, na vecejko....Ker itak so v dvorani takrat, ko podeljujejo zadnjih pet nagrad, drugače so pa več-ali-manj drugje.

Vendelina jr.

Sashika  

član od: 29.3.2006

sporočila: 639

1. mar 2011 18:56

Meni je bila Cate Blanchett tokrat čisto mimo s svojo izbiro, všečne pa Natalie Portman, Mila Kunis, Penelope Cruz. Saša

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

1. mar 2011 19:02

Vendelina jr. ne veš koliko mi tale tvoja pohvala pomeni :). Hvala :).

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5189

1. mar 2011 19:53

Ja, Helen Mirren je bila super; sicer napihnjeni oblački na ramenih res niso bili čisti optimum, ampak na tako izrezano obleko je težko kaj pametnega prišit, mogoče je pa od določenega rojstnega dne naprej pametno nadlakti spraviti pod tekstil. Leta se različnim ljudjem pač na različnih mestih poznajo, pri HMjki pa resnično nisem nikoli prav natančno gledala, kje skriva svoje pomanjkljivosti, ki od določenega rojstnega dne naprej seveda to niso več - pa je vseeno bolje, da se ne vidijo. Jennifer Hudson je iz sebe naredila čudež in obleka je krasna, edino pri dekolteju bi bilo hvalevredno, če bi kaj malo bolj skupaj prestavili, ali pa naj dama na plaži nosi bolj izrezan modrc (ali pa nobenega). Pa frizurca bi bila lahko za odtenek manj oglata. (Oh jej Vendelina, pa še vedno ni šlo vse ven..... bom najbrž čez pol ure še kakšno malo obgrizla) Sonja Sonja

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

1. mar 2011 19:56

Ja to je tudi mene pri Jennifer Hudson motilo. Pa to ni bilo prvič letos. Saj je lepo da je shujšala in da je na to ponosna samo tisti dekolte je bil pa čist out!

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

2. mar 2011 3:27

Gwyneth je imela (vsaj) dve obleki. Torej, katero si imela v mislih?

Na prvem mestu je bila zame Halle Berry, Hellen Mirren je bila fenomenalna, kot vedno. Obleka od Cate Blanchet se mi je zdela, kot bi imela spredaj eno staro verzijo TV-ja. , Modni kritiki so jo pa hvalili 300 na uro. No, vsaj trije, ki sem jih jaz ujela na po-oskarjevih tracah.

Deklici od Jennifer Hudston sta bili cisto neukroceni , so ji pa mastno placali, da je shujsala (Weight Watchers).

Spet mimo, kot ze ne vem kolikokrat je bila barva Sandrine sminke.

 

 

 

Vanja

tunna  

član od: 11.9.2010

sporočila: 288

2. mar 2011 7:24

Meni osebno je zmagovalka Scarlet Johanson. Všeč mi je tudi obleka Anne Hathaway, ki jo je nosila med podelitvijo, to je ta rdeča: http://www.redcarpet-fashionawards.com/wp-content/ Tudi Hilary Swan mi ni napačna http://irena.blog.siol.net/files/2011/03/oskarji_mandy_s Cate Blanchett se mi po drugi strani ne zdi tako grozna. Je pa res da je zgornji del nekam preveč škatlast. Je pa Cate noro lepa, prav angelska. tunna http://titabota.blogspot.com/

Vilma  

član od: 30.8.2004

sporočila: 560

2. mar 2011 8:59

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

 Obleka od Cate Blanchet se mi je zdela, kot bi imela spredaj eno staro verzijo TV-ja. , Modni kritiki so jo pa hvalili 300 na uro.  

Vanja

Tudi mene je obleka spomnila na teve, amapk na tistega iz telebajskov. Jo gledaš tam in čakaš, kdaj se bo prikazala slika.

Drugače pa se je meni zdela izvrstna na rdeči preprogi Celine Dion. Sicer mogoče škoda, ker ima obleka dolge rokave, vendar se mi zdi, da ji lepo stoji, barva je prava, pa tudi nakit.

Hellen Mirren tudi blesti, tiste naborke na rokavih pač spregledam ,ker je vse ostalo odlično.

Halle Berry ima čudovito frizuro, se mi zdi ženska, ki zna nosit obleke. Sicer me letošnja ne prepriča 100%, preveč naborkov v spodnjem delu, tudi barva se mi ne zdi posrečena za njeno polt, kljub temu zaradi njene drže - odlično.

Anne Hathaway pa izredno lepa ženska, vendar premalo zamozavestna, spada v kategorijo Julije Roberts. Se puklasto drži, tako da obleke ne zasijejo na njej tako kot bi lahko.

Vilma

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

2. mar 2011 9:05

Vilma če si gledala Oskarje si mogoče slišala da je Anne njena mama okarala da se mora bolj pokonci držat :). Je bil to sicer del šou programa ampak sem se takoj na to spomnila ko si to omenila :). Tole je sicer malo izven teme ampak če bi kdo gledal Oskarje jih lahko gleda tukaj: http://www.youtube.com/user/2011GrammyAwards#p/c/824 Jaz jih gledam danes in že učeraj sem jih gledala ker so zeelo dolgi in sem imela umes obveznosti :).

Vilma  

član od: 30.8.2004

sporočila: 560

2. mar 2011 9:08

Tamalursa nisem gledala Oskarjev, sem samo preletela slikice. 

No, lepo obleko je imela tudi "naša" Melanie Trump.

Vilma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti