5. jan 2013 13:36
Mislim, da je govora o suhi krači, ne sveži. Tako je pa dovolj skuhati, če je pa kuhana, bi jo pa jaz samo malo prevrela v vodi. Pri nas jo mož tudi soli, poleg dodane zelenjave in lorbarja.
naor
5. jan 2013 13:36
Mislim, da je govora o suhi krači, ne sveži. Tako je pa dovolj skuhati, če je pa kuhana, bi jo pa jaz samo malo prevrela v vodi. Pri nas jo mož tudi soli, poleg dodane zelenjave in lorbarja.
naor
5. jan 2013 13:39
Ja kupljena vakumirana prekajena krača
lann
5. jan 2013 13:44
Lann, mi še nismo kupili kuhane, prekajene krače, vedno jo skuhamo sami. Mogoče pa kaj na navodilih piše, koliko časa jo je treba še dokuhati oz. prevreti.
naor
5. jan 2013 13:57
Napol je že skuhana,samo nam preveč ne diši kuhana.
lann
5. jan 2013 14:15
Bolj varno jo je skuhati.
naor
5. jan 2013 14:29
lann je napisal/a: |
Napol je že skuhana,samo nam preveč ne diši kuhana.
|
lann, zakaj ste jo pa potem sploh kupili, če vam kuhana ne diši jo specite, če pa še to ni dobro, odnesite v center za brezdomce, zelo vam bodo hvaležni in spominjali se vas bodo.........
babka1951
5. jan 2013 14:32
Božično darilo od sosedov.
lann
5. jan 2013 14:39
lann je napisal/a: |
Božično darilo od sosedov.
|
Mislim, da najbolj radi vas pa nimajo
babka1951
5. jan 2013 15:12
jaz bi bila pa čisto vesela takšnega darila namesto čokolad :D
Kračo bi tako kot rimljanka spekla v testu, ki ujame vse dobro kar ne nacedi od krače.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Cvetačna juha s popečenim kruhom