prosim a mi lahko kdo pove kako naj spečem mafine ne da bi se prijeli. pekla sem jih v papirnatih modelčkih za mafine. lp
caka
prosim a mi lahko kdo pove kako naj spečem mafine ne da bi se prijeli. pekla sem jih v papirnatih modelčkih za mafine. lp
caka
Meni so najbolj všeč silikonski pekači. Nič se ne prime nanje in zelo enostavno je mafine potem dobiti ven.
saraSilikon je super.
Imam tudi navadne pekače za mafine iz šparove akcije,tudi ti so super.
Pri papirnatih pa je takole.Če so kupjleni v Kiku in so ene xx firme se res vse prime,oziroma dobesedno prilima na papir.Ti so primerni samo za kakšne rafaelo kroglice gor postavit.
V papirčkih od PAP*STAR pa se mi to še ni zgodilo.Mafini gredo lepo ven.
anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/menda se da to rešiti z maščobnimi sprayi. samo ne vem če se pri nas dobijo.
www.mojalbum.com/naredilaanamislila sem spray da našpricaš papirčke če so taki da se radi prilepijo.. barvasti pa so ponavadi takšni :S
www.mojalbum.com/naredilaanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pivski kruh

Juha iz čičerike in rožmarina