Vem, da to ni kulinarično vprašanje ampak res potrebujem nujno pomoč.
Kje bi lahko dobila program, kjer se posnamejo slike na računalnik in potem te slike z glasbo vred posnameš na cd?
In kateri je boljši program?
kf
Vem, da to ni kulinarično vprašanje ampak res potrebujem nujno pomoč.
Kje bi lahko dobila program, kjer se posnamejo slike na računalnik in potem te slike z glasbo vred posnameš na cd?
In kateri je boljši program?
kf
Ne slike niso na fotoaparatu .Ampak jih mislim skenirati na računalnik in potem narediti tako, da bi bila vzadaj potem še glasba posneta.
kfČe jaz prav razumem, bi rabila nek programček za naredit "slideshow" z glasbo! Sam sicer uporabljam kar MS PowerPoint. Ne vem pa, kako je z dodajanjem glasbe, ker to pač nisem nikoli počel.
Sergej
p.s.
Medtem, ko sem malo pogledal ponudbo na 'download', ste že razčistili - ponudbe je kar nekaj, ne vem pa kaj od tega je zastonj in uporabno.
Sporočilo je spremenil(a) Sergej C dne 04. 2011 15:00Avast je zastonj in odkar ga imam (preko pet let), sem prvič brez problemov. Res je popolnoma zastonj in se sam nekajkrat na dan ažurira. Samo enkrat letno moraš podaljšat registracijo - zgolj formalno.
Tunna!
Ne bo čisto držalo. Slideshow ni treba nič klikat. Enostavno mu določiš čas. Lahko pa avtomatsko prevajanje ustaviš, greš nazaj itd. Kako je med tem z glasbo, pa žal ne vem.
Sergej
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Bučke s sirom