Vem, da to ni kulinarično vprašanje ampak res potrebujem nujno pomoč.
Kje bi lahko dobila program, kjer se posnamejo slike na računalnik in potem te slike z glasbo vred posnameš na cd?
In kateri je boljši program?
kf
Vem, da to ni kulinarično vprašanje ampak res potrebujem nujno pomoč.
Kje bi lahko dobila program, kjer se posnamejo slike na računalnik in potem te slike z glasbo vred posnameš na cd?
In kateri je boljši program?
kf
4. jan 2011 14:10
Če te prav razumem, potrebuješ program s katerim boš zapekla slike in video na cd? Eden izmed boljših je Nero Express. Kje pa imaš sedaj slike, ki bi jih rada posnela na računalnik? So na fotoaparatu, v fizični obliki ali na kakšnem prenosnem disku? .deklica
4. jan 2011 14:30
iz fotoaparata dobiš slike na računalnik s programsko opremo, priloženo fotoaparatu. boljši operacijski sistemi (win 7) pa ponavadi itak lahko tudi s svojim wizardom dol potegnejo (oz. poiščejo driverje samodejno na netu) - tako da slike potegnit dol s fotoaparata = preprosto, priključi kabel pa bo kar bo :) za zapečt je DeepBurner super zadeva, veliko manj muhasta in bolj preprosta kot Nero. poleg tega se Nero (sploh neoriginalen, kar pa po vsej verjetnosti bo, ker originalen stane kar nekaj cekinčkov) inštalira zelo globoko v sistem in se ga velikokrat sploh ne da v celoti odstranit - kar zapaca računalnik in seveda ni kul. ne razumem, multivitamin, zakaj bi tukaj potebovali anti-virus? okej, ja, če se program zlovda z neta, pol je že treba bit pozoren, ampak kar se tiče same peke slik in glasbe na cd (če je ta že na računalniku) pa virusi nimajo tu kaj dosti veze. to, da se pa virusi z lovdanjem glasbe dobijo, pa najbrž že krave v hlevih mukajo tako da ne vem, če je kdo tako nespameten, da bi se brez zaščite tega lotil. razen če ima preveč denarja in želi stalno kupovati nov računalnik. drugače trenutno najboljši anti-virusni program: Nod32 lp tunna http://titabota.blogspot.com/
4. jan 2011 14:38
ja ja, to pa itak. kar se tega tiče, se mi zdijo torrenti še najbolj varna zadeva, meni se pri njih Nod nikoli ne oglasi, da je kaj narobe, medtem ko se mi je pri Emuli in podobmih zadevah stalno zatikalo. tunna http://titabota.blogspot.com/
4. jan 2011 14:50
Ne slike niso na fotoaparatu .Ampak jih mislim skenirati na računalnik in potem narediti tako, da bi bila vzadaj potem še glasba posneta.
kf
4. jan 2011 14:55
Uporabi Windows Movie Maker, je že na tvojem računalniku in ne rabiš nalagati nove programske opreme. Dobila boš filmček s tvojimi slikami, ki se bodo prikazovale poljubno dolgo in z izbrano glasbo. .deklica
4. jan 2011 14:57
Če jaz prav razumem, bi rabila nek programček za naredit "slideshow" z glasbo! Sam sicer uporabljam kar MS PowerPoint. Ne vem pa, kako je z dodajanjem glasbe, ker to pač nisem nikoli počel.
Sergej
p.s.
Medtem, ko sem malo pogledal ponudbo na 'download', ste že razčistili - ponudbe je kar nekaj, ne vem pa kaj od tega je zastonj in uporabno.
Sporočilo je spremenil(a) Sergej C dne 04. 2011 15:00
4. jan 2011 15:03
če hočeš naredit filmček - torej da boš dala play in se boš usedla in 2,3,x minute igralo, potem naredi filmček s movie makerjem. če hočeš slide show, boš morala klikat, kdaj gre slajd naprej. tudi glasbo se da vstavit ampak potem ne smeš spreminjati lokacije glasbe oz. moraš predvajat to na računalniku, na katerem si delala. muhasta zadeva. tunna http://titabota.blogspot.com/
4. jan 2011 15:10
Avast je zastonj in odkar ga imam (preko pet let), sem prvič brez problemov. Res je popolnoma zastonj in se sam nekajkrat na dan ažurira. Samo enkrat letno moraš podaljšat registracijo - zgolj formalno.
Tunna!
Ne bo čisto držalo. Slideshow ni treba nič klikat. Enostavno mu določiš čas. Lahko pa avtomatsko prevajanje ustaviš, greš nazaj itd. Kako je med tem z glasbo, pa žal ne vem.
Sergej
4. jan 2011 15:21
ja, sama nikoli nisem sprobala te možnosti tako da fino, da sedaj še jaz vem, da se da nastaviti tudi čas. z glasbo je tako - lahko se jo vstavi v slide show ampak program si zapomni pot do datoteke, od koder je glasba klicana. problem se torej pojavi, če slide show prestavimo na usb ali na cd in želimo predvajati na drugem računalniku. naš profesor je imel na faksu grozne težave (pri predmetu, kjer smo veliko poslušali glasbo), ker je PPT (power point) naredil doma na svojem računalniku, tam vstavil glasbo, potem dal PPT na usb. nekdo mu je potem med predavanji svetoval, naj da drugič še vse datoteke glasbe na usb. je tudi to naredil, ampak še vedno ni delalo. tako da je potrebno, če se bo PPT predvajal iz usb-ja, najprej na usb dati vse komade, naresti PPT, ga shraniti direkt na usb. ker si program zapomni pot, in od tam kliče glasbo. tunna http://titabota.blogspot.com/
4. jan 2011 15:30
ja, grozni, ampak kaj ko odpirajo pot v nebesa aka. nešteto dobrih ameriških serij tunna http://titabota.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Carbonara s krompirjevimi tortelini