Ajdovi svaljki s kislo repo
Tudi v vicih je nekaj resnice (ne samo v vinu)....
anitram1Če nekaj ne obstaja, o tem ne govoriš.
Če ne poznaš varanja, o tem ne govoriš.
Meni se ušesa podaljšajo takoj, ko slišim, "da nekdo pa ne bi nikoli varal". Zakaj je potrebno to sploh izpostavljati? V večini primerov zaradi "zavaravanja neprijatelja".
Evo, tole govorim iz prve roke. Sem imela čast spoznati nekega lepega a butastega (in ja, bil je tudi blond in plave učke in visok in z lepim nasmehom) tipa. Prodajal se je za nekaj, kar ni bil. In 2 zakona sta šla v maloro, ker sta bili bivši ženi "preveč ljubosumni# in ga "nista razumeli", on si je pa želel imeti "topel dom".
Skratka, izkoristila sem prijateljico in mu nastavila skušnjavo. Valjda je podlegel.
Lagal približno dva dni in pol (samo priznati ne smeš, a ne? in če nimaš dokazov in flagranti in unga kaj je že? corpus delicti.. potem se nekaj ni zgodilo
). No, jaz sem dotični korpus imela in sem bila v hipu ozdravljena. Ojoj, kje je že to!
Tko da...kakor hitro nekdo naklada o svojih kvalitetah..jaz a priori ne verjamem. Bodi tiho, obnašaj se, jaz sama bom pa po tvojih dejanjih ocenila, ali si v igri ali ne.
Kako že gre tista: ne poslušaj, kaj nekdo govori, opazuj, kaj (in kako) dela (deluje)?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdovi svaljki s kislo repo

Zmagovalni bananin kruh