Ploščati špageti z morskimi sadeži
Po moje je tista limuzina zgolj ena dobro zdizajnirana maketa tazaresnega avtomobila, hehe... Saj veš, kako popendekel reagira na dežju
, je treba bit previden da se ne blamiraš![]()
| tejkica je napisal/a: |
Ne, še nikoli nisem pomislila na to, da čakajo name, tako kot ne čakajo ta mesta na avtomobile z nalepko invalida, ven pa stopi mladenič pri dvajsetih ali ženska, ki potegne iz avtomobila otroški voziček in otroka, ki ga naloži vanj (konkretna primera, ki sem jih sama videla). tejkica |
Veš, tejkica, tud moj mož je mladenič, ima obe roki in nogi, lahko hodi sam, torej ni na vozičku, pa je vseeno invalid prve kategorije. A misliš, da mlad človek ne more bit invalid? Pa da morajo osebi glih falit obe nogi pa še kaka roka zraven? Invalidnosti je namreč več vrst, stopenj itd. Ampak je že tako, da zdravi ljudje v veliki večini ne razumejo bolnih.
Lp od R.| Atina je napisal/a: |
Pri nas pred Sparom so pa zdaj dva prostora za invalide 'spremenili' v prostora za mamice (ali očke, seveda) z majhnimi otroki. Pohvalno - pride zelo prav. Drugje pa tega še nisem videla. Seveda tudi tukaj parkirajo takšni, ki nimajo dojenčkov že kakih 15, 20 let ... ali nikoli.
|
Atina, tudi v Trbovljah imata Hofer in Lidl parkirišča za starše.
Lp od R.Japaja, ful dobr.![]()
![]()
Chuck Norris ne je medu. On žveči čebele.
Ha, ha, ha, ho, ho, hi, ha, ha, ha ... umrla bom od smeha. Čatna beseda.
vanjatajnsekVanja, takoj se nehi smejat. V izogib posledicam
.
lp
cervus| yulchi je napisal/a: |
| ...pa ste že kateri pomislili, da bi poklicali pajka, da odpelje avto izpred vhodnih vrat? yulchi |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Hot dog v listnatem testu