Ročna stiskalnica za stiskanje olja iz semen

mlačnik

sporočila: 14

24. nov 2011 16:50

Zdravo mišzmoke

Se strinjam. To res ni bilo lepo. Malo predaleč sem šel s šel s svojo aroganco in preveč so me sprovocirali po mojem mnenju neumni odgovori.

Pripravljen sem sprejeti posledice, zato prosim admina, da me briše kot člana. Na prvi pogled sam nisem našel opcije, da se odjavim, bom pa se še potrudil in videl, če lahko adminu olajšam delo.

 

Pridno kuhajte še naprej.

 

Srečno!

mlačnik

moderator2  

član od: 12.3.2010

sporočila: 710

24. nov 2011 17:19

mlačnik je napisal/a:

ValmaS,

kolega, ki se ukvarja z ženskim športom je nekoč dejal: "ženske imajo prazno glavo, notri pa tudi nič ne gre" ! Ti si za to dokaz.

mlačnik

Tole je pa osebna žalitev Vilme S., Mlačnik. In take žalitve na našoi strani niso dovoljene, upam, da ti je jasno. Najmanj, kar je, pričakujem, da se ji tukaj JAVNO opravičiš. Vsekakor bo o tem obveščen tudi administrator in lahko pričakuješ ustrezno ukrepanje.

mlačnik

sporočila: 14

24. nov 2011 17:25

Zdravo moderator2

Sem napisal, da ni bilo lepo in da bom odgovarjal za svoja dejanja. Želim, da se me izključi. Prosil sem že administratorja s pomočjo obrazca, da me izključi kot člana. Ti pa pišeš, da bom izključen. S kakšnimi ljudmi se jaz pogovarjam. :))))

Povej rajše, kako lahko brišem svoj profil oziroma ga deaktiviram.

lp

mlačnik

mlačnik

moderator2  

član od: 12.3.2010

sporočila: 710

24. nov 2011 17:32

S takimi, ki svoj posel opravljajo. To, da si spozanl, da si šel predaleč, je eno, to, da se Vilmi S za žalitev nisi opravičil, pa je drugo. Vidiš, to je že en razlog za moje oglašanje.

In drugi je ta, da se na podobnih primerih lahko kdo nauči, kako SE NE dela.

Računam, da je pojasnilo zadosti jasno. In, če bi ti stal za svojimi besedami, se ne bi umikal, ampak bi ostal naš član. Najlažje je (z)bežati.

In ne podtikaj mi, nikjer ni napisano, da boš izključen, ampoak, da lahko pričakuješ ustrezno ukrepanje. Če ti ne vidiš razlike, ne morem pomagati, jaz jo.

mlačnik

sporočila: 14

24. nov 2011 17:38

Ne razumem, kakšno drugačno "kazen" kot izključitev bi lahko dobil.

Ker ne želim biti član (niti prej nisem želel biti, le zaradi stiskalnice sem se prijavil), prosim povej, če se lahko sam deaktiviram (ne najdem opcije) ali me lahko le admin (njega sem pa že prosil).

Vilmas se pa itak ne mislim opravičiti, ker drži kar sem rekel, le za sebe bi to lahko zadržal. :)

 

lp

mlačnik

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

24. nov 2011 17:46

Ukrepanje modertorja v taki situaciji je absolutno na mestu, saj bi v nasprotnem primeru nivo kulinarike lahko hitro padel.

Osebno pa me zmerjanje, ki ga Mlačnik imenuje aroganca, popolnoma nič ne gane, saj je le pokazal svoj pravi obraz. Človek, ki se namesto argumentov poslužuje žalitev na osebni ravni, se mi prej smili kot da bi bila jezna nanj, v nobenem primeru pa me ne more užaliti. Torej opravičilo z mojega stališča sploh ni potrebno, vendar v odločitve moderatorja ne nameravam posegati.

LP, V.

mlačnik

sporočila: 14

24. nov 2011 17:59

VilmaS

administratorju sem že potrdil, naj me briše. Le da si ti tista brez argumentov in s provokacijo frajerja, ki naj zalaga denar. 5 argumentiranih pisem sem napisal, pa še kakšno žaljivko zraven,  :))) medtem ko so bili vsi ostalli odgovori čista neumnost (kot tista, da si želi nekdo izboljšati socialni status s stiskalnico).

Kaj si naredila za to, da bi bila stiskalnica kupljena? Kaj boš še naredila? Ali si le "drek" mešala? To je tisto, kar si mislim o ženskah. Sta pa bila tudi dva moška odgovora, katera odgovora si preberi, pa boš videla razliko med enim in drugim pisanjem.

Admin ima vse moje podatke, pa niste zaupali v dobronamerni kolektivni nakup. Ker forumi brez nadzora res ne bi funkcionirali napišem še zadnjo žaljitev - KVJ (kot bi rekli južni "bratje), če niste sposobni za posel. :))). Admin, nisem si mogel pomagati ;).

 

lp

mlačnik

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

24. nov 2011 18:05

Res ti ni pomoči

LP, V.

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

24. nov 2011 19:13

S Tulko se stoodstotno strinjam. In ostalimi tudi. Denarja ne pobiramo na cesti, nikomur ne vidimo v srce, zato je previdnost na mestu. Če se ti je pa zgodila krivica, se ti je pa zato, ker je toliko lumparije vse naokoli, da se človek(ženska) tudi zmoti. Po tvojih nadaljnih nesramnostih o ženskah pa menim, da se ti kakšna huda krivica ni zgodila.

 

naor

mlačnik

sporočila: 14

24. nov 2011 19:36

Sprovocirali (so) me z vprašanji ki jih navajam, poleg tega pa niti enega konkretnega predloga poleg mnooogooo interesentov.

1. Kako drugače bi izpeljali nakup kot pa sem jaz predlagal (še nobenega predloga do sedaj)?

2. Zakaj najbolj o prevari govorite tisti, ki ne nameravate kupiti?

3. Zakaj pišete v stilu bodite previdni, šele en dan je član, denar pobira .... ? Zakaj ne pišete, kako bi lahko plačali, da ne bi bilo tvegano, ali lahko naročilo plačamo iz različnih računov, ali lahko jaz organiziram, pa mi ti nakaži, lahko prej grem s tabo na kavo, pa mi osebno pokaži, vprašajte administratorja in boste videli, da nimam free maila ... .

5. Jaz argumentiram zakaj je vaši 10 predlogov slabih, vi pa najdete v mojem postu besedico, na katero se obesite. Jaz vam dokažem, da ste napisali (velja za vse debaterje) neumnost (oz. neizvedljivo stvar), pa takoj pozabite, nihče ne napiše res je, v mojo stvar pa vrtate predvsem tisti, ki se vas ne tiče. Zanimivo je, da na privat se vsi strinjajo z mano (bilo jih je 5).

6. In če ne vidite v srce, zakaj potem sploh želite (želijo) skupaj kupiti? Če jaz tega ne bi na forumu videl, bi se odločil o samostojnem nakupu.

7. VilmaS napišem že par postov prej, da ne želim sam zalagati, pa me v svojih dveh nadaljnih provocira, da naj založim. Če si upam in če sem frajer. Ali gre za konstruktivno debato o nakupu?

8. Ne vem kdo že se vtika v uporabo besede. Zbirati denar, češ da nisem numizmatik.

Kar se žensk tiče je tako kot pravi Vesna s kmetije. Ženske vsako stvar komplicirate in ste zamerljive. Ostalih stvari res ne bi smel reči, zadnji dve pa se da s študijami tudi dokazati.

Ne vem, kako dolgo admin rabi, da me zbriše. :)

lp

mlačnik

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrdkapica
Kaj jutri za kosilo?Dragička
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti