Haha, tudi jaz sem čez noč obogatela. Pred petimi leti sem prodala hišo z zemljiščem, sedaj pa me obveščajo, da sem še vedno lastnica dela tega zemljišča. Haha, morda pa bo na to zemljišče vzela leasing ![]()

Najboljši limonini razpokančki
Haha, tudi jaz sem čez noč obogatela. Pred petimi leti sem prodala hišo z zemljiščem, sedaj pa me obveščajo, da sem še vedno lastnica dela tega zemljišča. Haha, morda pa bo na to zemljišče vzela leasing ![]()
Dobila sem obvestilo, a v obvestilu ni navedenega nobenega zneska. Naštete so nepremičnine, izmere, kaj je bilo obnovljeno … a zneska nobenega.
Ali je še kdo dobil obvestilo brez vrednosti?
Kako se pride do podatka o vrednosti nepremičnin?
rdkapica
Mislim da je to takrat, ko nimajo popolnih podatkov. Spremeniš jih s spletno aplikacijo. Ki še ne deluje ![]()
Bojda že deluje, sama še nisem poskusila. Jaz sem našla le eno napako, ki jo bom preko spleta uredila v naslednjih dneh.![]()
http://e-prostor.gov.si/index.php?id=8[tab]=853#tabs
zeta
Dva meseca časa imamo.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najboljši limonini razpokančki

Jugoslovenka