Upam, sicer, da bo ta tema ostala prazna, pa vendar sem jo odprla za vse tiste, ki bodo ali že potrebujejo pomoč zaradi obilnih padavin in vse tiste, ki jo lahko nudimo..
Anouk
Upam, sicer, da bo ta tema ostala prazna, pa vendar sem jo odprla za vse tiste, ki bodo ali že potrebujejo pomoč zaradi obilnih padavin in vse tiste, ki jo lahko nudimo..
Anouk
20. sep 2010 11:43
Če človek ve za konkretne ljudi, ki jim je voda kaj odnesla ali pa uničila in če jim lahko pomaga in to tako, da hkrati sebe ne postavlja v nevarnost in da s svojo prisotnostjo ne dela zmede tistim profijem, ki na terenu pospravljajo in odstranjajo ovire - da v tem primeru ima smisel, da kdo kaj prinese, pripelje, odpelje itd.
Če pa človek ne ve za konkretne ljudi, ki jim je voda kaj odnesla ali pa uničila - je pa vrsta reševalnih in humanitarnih organizacij, ki bodo, če še niso, v naslednjih dneh lepo povedale, kaj potrebujejo. In ponavadi potrebujejo denar, da lahko kupijo potrebščine.
Tako da bo vsak, ki misli, da lahko, že našel pot do humanitarne organizacije po lastni preferenci in tja naložil denar (ta nakazila so ponavadi brez tarife).
Vendelina jr.neznan uporabnik
20. sep 2010 12:39
RK TRR:
03100-1111122296
sklic 937044
pripis POPLAVE 2010
KARITAS TRR:
02140-005556761
sklic 002011
pripis POPLAVE SLOVENIJA
japaja
20. sep 2010 19:40
Jaz bi raje kar direkt pomagala. Tale RK in Karitas- jaz jim iz lastnih izkušenj ne zaupam čisto nič. londonska rezina
21. sep 2010 8:30
Potem se pa lepo vključi v civilno zaščito in boš imela obilico lastnih izkušenj neposredne pomoči in manj časa za pavšalistično paberkovanje, kako "onim pa nič ne zaupam".
Vendelina jr.
21. sep 2010 10:58
Japaja, hvala, ker si napisala številke računov ....na TV jih tako hitro skrijejo Andreia
22. sep 2010 11:04
Anouk je napisal/a: |
Upam, sicer, da bo ta tema ostala prazna, pa vendar sem jo odprla za vse tiste, ki bodo ali že potrebujejo pomoč zaradi obilnih padavin in vse tiste, ki jo lahko nudimo..Anouk |
Tule lahko podarite ,kar ne potrebujete več.
So odprli podstran prav za tiste,ki so jih doletele poplave.
anaevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Hrustljava solata