Iščem velik boks z štirimi predalčki oz. posodami za prenašanje hrane. Ena posoda za približno 10-15 l. Pozna kdo kakšno trgovino oz. firmo ki to prodaja? Hvala
beki
Iščem velik boks z štirimi predalčki oz. posodami za prenašanje hrane. Ena posoda za približno 10-15 l. Pozna kdo kakšno trgovino oz. firmo ki to prodaja? Hvala
beki
27. avg 2010 17:31
sem ravno včeraj vidla v Merkurju, kovinske, zlagajo se ene na drugo, koliko litrške pa so, pa nisem pogledala mallinca
28. avg 2010 20:31
Alpeks v Celju in Ljubljani (se mi zdi, da na Letališki). Moraš pa imet firmo, oz. se z nekom zmeniš, da ti nabavi. Ti predalčki so lahko različnih dimenzij, so pa po standardu - reče se jim GN posode
Upam, da sem ti kaj pomagala,
lp
robida
29. avg 2010 18:51
Verjetno imaš v mislih termo box v katerega se postavi vložno posodo s hrano? Poglej na
www.stil-commerce.si , ali podobne firme ki prodajajo gostinsko opremo. V običajnih trgovinah dvomin, da to prodajajo.
Tanja05
Sporočilo je spremenil(a) Tanja05 dne 29. 2010 18:55Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Pečenice na leči