Šivalni stroj
| AmarettoQueen je napisal/a: |
| Nazadnje sem si zašila zavese za dnevno sobo, ker po naročilu bi bilo predrago in vam povem punce, Toyota je zakon. Zavese pa so kot iz trgovine. :) |
A mi poveste kje se še da kupiti olje za šivalni stroj v Ljubljani? Vem da so ga imeli na Trubarjevi 3,trenutno ga nimajo na zalogi .Ali je še kakšna trgovina v centru? V naprej HVALA.
golubićna Gosposvedski ulici, kjer prodajajo šivilna material,
v podhodu med Čopovo in Nazrjevo
lep dan
marjanajce imas blizu kako Mavrico, poglej tam.
Hvala še enkrat ,sploh nisem vedela da ga imajo v Mavrici,klicala sem trgovec pravi da imajo strojno olje pa cena je 2evra pa še nekaj.Klicala sem še v Merkur ,tudi oni ga imajo po ceni 3evra pa še nekaj .
golubić
Pozdravljene! dobla sem šivalni stroj Olympia S-3100 ... baje, da ni šival skoraj 30 let, ampak stroj je taaak lepi in bi ga sprobala, pa ne najdem niti nobene luknje, kamor bi vlila olje
Se kateri sanja, kaki stroj je to? Rabila bi navodila, prosim, če katera slučajno ima.
Če stroj dolgo ni šival ga je pottebno očistiti. Naj to naredijo na servisu. Tam ga bodo tudi podmazali in nastavili. Take so moje izkušnje. Veliko uspehov želim.
| tumpika je napisal/a: |
|
Pozdravljene! dobla sem šivalni stroj Olympia S-3100 ... baje, da ni šival skoraj 30 let, ampak stroj je taaak lepi in bi ga sprobala, pa ne najdem niti nobene luknje, kamor bi vlila olje
Se kateri sanja, kaki stroj je to? Rabila bi navodila, prosim, če katera slučajno ima. tumpika
|
Pisalni stroj je to, tumpika, tako da boš težko šivala z njim
.
Loni, tokrat se ne hecam, na šivalnem stroju piše Olyimpia S-3100 ... bom pofotkala ob priliki, če ne verjameš
in glej finto, odkar je toti v bajti, mi stara Danica šiva ko zmešana, tako da olimpije še nisem peljala na mazanje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Lazanja z bolonjsko omako

Pesto palačinke