Za obisk Triglava bi za 12 letnega otroka potrebovala plezalni pas.
Ali mogoče kdo ve, kje pasove izposojajo?
Sicer smo iz Kranja...
Simona
Za obisk Triglava bi za 12 letnega otroka potrebovala plezalni pas.
Ali mogoče kdo ve, kje pasove izposojajo?
Sicer smo iz Kranja...
Simona
12. avg 2010 14:49
Iz glave vem za Iglusport.
Loni Makaroni
12. avg 2010 15:12
PD Kranj, AO Kranj, študentski servisi, če je kdo član
Drejček
12. avg 2010 15:13
Predlagam vaš alpinistični odsek Kranj, tu je povezava na njihovo spletno stran: http://www.aokranj.com/
tulka
13. avg 2010 0:22
izposojajo jih planinska društva
14. avg 2010 21:34
Sem že kar nekaj telefonskih razgvorom opravila: - na PD Kranj pasov nimajo - govorila sem z Promontano - agencijo za plezanje na Bledu... Bom res v ponedeljek še v Iglušport pa AO Kranj poklicala. No problem velikost (dobrih 160 cm) ampak drobna postava (dobrih 40 kg) Hvala zaenkrat! Simona
15. avg 2010 16:09
Doban, Iglu v Ljubljani jih baje sposoja.
Sicer pa, če ne greste prvo soboto v septembru, ko imajo tržičani vse razpoložljive pasove na Šuštarski nedelji, bi ti verjetno moj sin lahko kaj zrihtal v tržiškem klubu. Bo treba tudi doma še pogledat, če ni kak tako majhen še doma.
Torej povej datum, če ti ni uspelo že kje drugje kaj dobit, pa gremo v akcijo. Do Tržiča ti pa verjetno ni predaleč, da ga prideš iskat.
Nena
16. avg 2010 8:33
Nena, v tem tednu grem v Tržič pomerit en pas, sicer velikosti XS. Če ne bo OK, te kontaktiram. Glede datuma težko rečem, ker je cilj, da gremo med tednom, pa seveda vreme mora biti OK. Tako, da se bo treba kar hitro odločiti. Idealen datum bi bil 30 in 31. avgusta. SimonaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Poke skleda z lososom