Ali mogoče kdo pozna obnovitveno terapijo las s pomočjo aminokislin in ultravijolične svetlobe. Zanima me kakšne so izkušnje, kje to delajo in kakšna je cena.
akire00
Ali mogoče kdo pozna obnovitveno terapijo las s pomočjo aminokislin in ultravijolične svetlobe. Zanima me kakšne so izkušnje, kje to delajo in kakšna je cena.
akire00
28. jul 2010 13:41
Prvič sem slišala za ultravijolično terapijo, ko je moja dobra prijateljica upala, da ji bo pomagalo. Na žalost ni imela nobenega uspeha.
Vanja
28. jul 2010 15:24
Imela sem kar velik problem z izpadanje las, probala vse mogoče "žavbe", šampone,.... Potem sem nekje prebrala, da pomaga, če vsak dan poješ eno žličko medu . Odkar jem za zajtrk med se mi je izpadanje las bistveno zmanjšalo. Andreja2
28. jul 2010 18:05
Pomaga tudi nežna masaža z mandljevim oljem, saj prekrvavi kožo.Čudežev pa ne dela, to je res.Tudi proso pomaga in umivanje s koprivami.Zahteva pa to veliko časa in truda.Evo, pa med.Pa redno striženje, nič stresa.Sicer ne vem recepta, kako se ogniti stresu. Malo bo že pomagalo, le vztrajati je treba. Vso srečo! naor
28. jul 2010 21:13
Še enkrat napišem recept,za zdravljenje poškodovanih las,prhljaja,izpadanja.....
Iz enega rumenjaka in 1dcl olivnega olja naredi majonezo.Dodaj žlico medu,par kapljic limoninega soka,in par kapljic alkohola,lahko kar ruma,ki je običajno pri roki.V to maso vmešaj beljak.
Na neumite lase nanesi pripravljeni preparat,dobro zmasiraj,tudi koži obraza ne bo škodilo.Pokrij lase ,ovij z brisačo in pusto delovati 20 minut.Sedaj dobro umij lase z običajnim šamponom in splahni z vodo take temperature,da na temenu začutiš hlad.
Kuro lahko narediš ob intenzivnih težavah trikrat tedensko,rezultat pa bo viden že po prvem .
Preizkušeno,poiskusite in poročajte!
Pa ostanite zdravi!
receptorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Piščančja juha s tortelini