Jernejev zelenjavni curry
| mamamia je napisal/a: |
Ni ga pa zdaj čez kabrio ... Mamamiamamamia |
Ni tako luštno, verjemi. Veter v laseh je že, sonce pa žge v glavo. Da sploh ne govorim, da se moram vsak dan pred odhodom iz službe namazati s kremo za sončenje.
IssiA na to, da je ni potrebno vključiti če ne želijo, pa še niso pomislili? No ja, kakor jim drago. Če se kdo zavestno želi voziti v vročem avto, pa naj se.
Mi pa ravno zadnje dni dviguje pritisk sodelavec, ker smo štirje v pisarni z 28 stopinjami, ker "njemu pa klima ne sede". To je pa po mojem mnenju teror.
IssiV avtu nimam klime. Moja "klima" je srebrna zaslonka, ki jo dam na vetrobransko steklo, ko avto parkiram. Preden se vsedem v avto pa odprem sprednja vrata in prtljažnik, da vročina "gre ven". In ker se 70% vozim sama v avtu (sploh zdaj, ko so počitnice) imam med vožnjo odprto sovoznikovo šipo in zadnji šipi cca 5-8 cm. Se da zdržat brez klime. Res pa je, da sem se zadnjič peljala s sodelavko, ki je žgoči avto ohladila 1-2-3 že po 2 min.
Evo, do tega trenutka sploh nisem pogrešala klime. Zdaj pa že razmišljam, kako bi bilo fajn, če bi jo imela...
Relacija dom-služba ni tolikšna (8km), da se ne bi zdržalo brez klime, zato glih zaradi klime ne bi menjala avta.
Mimogrede, mislim, da je treba klimo v avtih na vsaki dve leti "polnit" oz. po potrebi, če je njeno delovanje slabše. Tako, da pelji avto na servis in ti bodo klimo vzorno porihtali.
Hm, zdaj šele sem opazila, da sem v prejšnjem besedilu ogromno krat ponovila besedo klima. Očitno mi podzavest nekaj sporoča...![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Bučna juha s kokosovim mlekom