Prosim lepo, če kdo ve karkoli o aerobnih mezofilnih bakterijah, naj mi prosim javi.Iskala sem po netu, pa nisem nič primernega našla.
Hvala
tejka77
Prosim lepo, če kdo ve karkoli o aerobnih mezofilnih bakterijah, naj mi prosim javi.Iskala sem po netu, pa nisem nič primernega našla.
Hvala
tejka77
4. jul 2010 0:31
Vtipkaj v google "aerobne mezofilne bakterije" in izvedela boš vse kar bi rada vedela o njih. zeta
4. jul 2010 6:43
To so bakterije, ki za rast in razmnoževanje potrebujejo kisik in optimalno temperaturo (20-40C).Tipični primer teh bakterij so mlečno kislinske bakterije (za kislo mleko, kefir...). Dark
4. jul 2010 11:29
Hvala Dark, zeta-verjemi mi, sem naredila točno tako, kot si napisala, preden sem se obrnila na kulinariko, pa nisem dobila nobenih koristnih podatkov, lp tejka77
4. jul 2010 11:33
Ampak, tejka 77, tole kar je dark napisala, se tule ponovi najmanj 3x - pa še kaj drugega zraven se najde:http://www.google.si/#hl=sl&source=hp&q=ae
lp
cervus
4. jul 2010 17:11
In zakaj potrebuješ podatke o mezofilnih bakterijah ? Boš z njimi kuhala ali kaj ??? lp hedonist
5. jul 2010 13:31
tejka77 je napisal/a: |
Hvala Dark, zeta-verjemi mi, sem naredila točno tako, kot si napisala, preden sem se obrnila na kulinariko, pa nisem dobila nobenih koristnih podatkov, lp tejka77 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Zviti krofi