Pearsonov koeficient v excelu-pomoč

ežoj je napisal/a:

Vendelina jr. je napisal/a:
.......................................................................................

...................................................................................................................

Stokanje ne pomaga. Nas je tule mnogo takih, ki smo ta napor zmogli tudi peš skupaj s klasiš texas instrumentom....pa vidi nas sad! Vendelina jr.

Vendy, ma kakšen texas instrument  neki ( to se je pojavilo pozneje ), vse peš.

ežoj

Jaoj, ežoj, kaj se ubogega delaš - saj ste imeli rehnšiber, no! Kaj se to pravi - peš!!!!

lp

cervus

Ežoj, v Texas se gre z letalom ali ladjo, zakaj peš!

Atina
Atina, a ti lahko tule čestitam za bebico? Mi dvojčki smo itak d'bestični. Vendelina jr.

elaphus, a veš, da sem čist pozabil. Nazadnje ga v " fabriki " nisem vrnil ( sem se mogel razdužit ), in sem ga nekaj malega plačal, hotel sem ga imet za spomin. Evo s čim se računalo ( v glavnem v tehniki ) pred obdobjem kalkulatorjev:

ma Atina, včasih je vse bilo peš.

ežoj

Ja Ežoj, jaz ga imam tudi še doma, žal se ga poslužujem le z zelo debelimi očali.

Ena s FAGG  je enkrat vse prav povedala.

Naša je pa itak pridna.

nola
Ko smo že ravno pri računanju "na peš": "Janezek, koliko je 5 + 5 ?" "Enajst, tršica." "Janezek, dej roke ven iz žepov!" japaja

Vendelina jr. je napisal/a:
Atina, a ti lahko tule čestitam za bebico? Mi dvojčki smo itak d'bestični.Vendelina jr.

Hvala hvala :) Da smo dvojčki zakon, vem že dolgo. Sem že rekla mojemu, da se mu slabo piše, dva dvojčka pri hiši imet :)

Smo pa pol žlahte in kolegov vrgli na finto, da bomo imeli dvojčka :)))

Aja, pearsona pa ima vsak spodoben ročni kalkulator. Le malo treba navodila prebrati.

Atina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti