Pozdravljeni!
Imam prijatelja na Floridi, ki je v bolnišnici, zelo bolan...Včeraj sem oddala pismo avionsko, zanima me, če morda kdo ve, koliko časa potrebuje, da pride do Floride?
Hvala !
barčica
Pozdravljeni!
Imam prijatelja na Floridi, ki je v bolnišnici, zelo bolan...Včeraj sem oddala pismo avionsko, zanima me, če morda kdo ve, koliko časa potrebuje, da pride do Floride?
Hvala !
barčica
22. jun 2010 14:11
Mislim, da bodo na pošti bolj vedeli, kot mi. Poglej na spletno stran pošte in poišči kontakt, pa ti bodo odgovorili. Vendelina jr.
22. jun 2010 14:15
Ko sem pošiljala pošto v Anglijo sem uslužbenko vprašala koliko časa potuje in mi je povedala, da tri dni in je bilo tudi res, ker sem po meilu prejela potrditev prejema pošte. Vprašaj na pošti pa ti bodo odgovorili. reza
22. jun 2010 14:38
Hvala za odgovore!!Na pošti so bili bolj medli, zato sem mislila vprašati kar tukaj, koga s konkretnimi izkušnjami! Hvala! barčica
22. jun 2010 16:38
Večkrat dobim kakšno pisemce iz San Francisca, ki potuje 7,8 dni.Mogoče bo na Florido kakšen dan manj. naor
22. jun 2010 17:18
Ja, do vzhodne obale kar tam nekje 6 do 7 dni (sobote in nedelje stete vmes).
Jerneja USA
23. jun 2010 7:38
Odvisno, jaz sem iz ZDA dobila zadnjo pošiljko v 5ih dneh z navadno letalsko pošto, pa še paket je bil. Iz Denverja, colorado.
Loni Makaroni
23. jun 2010 15:38
Hvala vsem za informacije!! barčica barčica
23. jun 2010 20:58
Ima kdo izkušnje s Kolumbijo? Koliko časa potuje paket do tja? Kolikšna je cena? Hvala in lep pozdrav vsem.
mejačkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Lazanja iz palačink