neznan uporabnik
13. sep 2011 11:39
A moram izključit ali lahko pustim tako?
Če moram izključit avtomatičnega, ga bom.
Hvala za odgovor
MULTI_reloaded
MULTI_reloadedneznan uporabnik
13. sep 2011 11:39
A moram izključit ali lahko pustim tako?
Če moram izključit avtomatičnega, ga bom.
Hvala za odgovor
MULTI_reloaded
MULTI_reloaded
13. sep 2011 12:28
Obvezno ni, je pa priporočilo za boljše branje in lažje pisanje. Ne bi namreč želeli, da sporočila zaradi dvojnega podpisa postanejo nepregledna in malo čudna, kajne?
Pa še en nasvet: Napiši eno misel in jo zaključi. Na splošno je težje brati, če ena oseba napiše 5 sporočil enega za drugim. Ni bolje premisliti in v eno sporočilo vse napisati?
13. sep 2011 12:31
Hojla, Multi - welcome back![]()
Mislim, da je bil to samo nasvet od moderatorja, če slučajno ne bi želel imeti dveh podpisov. Zakaj se mi zdi, da ga ne boš izključil - avtomatskega podpisa?
Hm, kaj pa če bi dal kakšnega smejkota v avtomatski podpis? Kaj takega, na primer:![]()
![]()
![]()
neznan uporabnik
13. sep 2011 12:59
Hvala.
MULTI_reloaded
MULTI_reloaded
13. sep 2011 21:31
Ne morem verjet![]()
14. sep 2011 16:08
O fajn, Multi, ki si se reloadal, da si nazaj; je ratal tak dolgčas... Lepo, da si spet tu ![]()
![]()
![]()
![]()
neznan uporabnik
14. sep 2011 16:30
Tenks. Saj veš kak gre ono: I will be back. Watch![]()
Saj veš, to se odložiš, pol se pa ponovno naložiš. Tako nekak od oka. Saj ni težko, par gumbov morš kliknit. Kot bi rekel en moj dragi kolega - uf,uf,uf. kako je težko. Morm jamrat. To edino pomaga, pa malo dobre volje poleg![]()
Sedaj samo tuhtam kaj je moji dragi VilmiS, da ne more verjet?![]()
Aja, sem upošteval priporočila in izklopil avtomatski podpis. Tako, da se bo lažje bralo in bo seveda bolj pregledno. Jaz sem to mislil bolj v stilu, da se občasno dupliciram. Seveda, rad sem ustregel in sem izklopil avtomatični podpis.
Hvala za nasvete ekipi.
MULTI_reloaded
14. sep 2011 16:42
![]()
, duplicirat??
Eden bo glih enprou ![]()
![]()
![]()
lp
mzmneznan uporabnik
14. sep 2011 17:04
Vidiš moja draga mišika, to z dupliciranjem je en sam problem![]()
Drugač je to pravilno reči - podvajanje. Ker me malo tujke, saj veš kaj, sem mislo na reduciranje oziroma zmanjševanje![]()
Zaj se bojim, da bo spet kaj narobe ker ti repliciram - odgovarjam. Pa še reciklirat moram vse sorte smetja. Fajn, da so zaj kante, da točno veš kam kaj vrečt. Je predpisano veš, v kero kanto kaj![]()
Sem vesel, da sem spet med vami.
MULTI_reloaded
14. sep 2011 17:42
Multi, sicer te je večinoma kar fajn brati, ampak dvojna doza bi bila pa tumač![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada