5. sep 2013 15:25
Grem še enkrat pogledat, dopoldan je to bilo na mojem vrtičku
5. sep 2013 15:25
Grem še enkrat pogledat, dopoldan je to bilo na mojem vrtičku
6. sep 2013 13:06
Oh rimljanka, to so pa leta, nisem mislila toče, zapisalo se mi je. Mislila sem sušo. To je bolj logično, se ti ne zdi?![]()
vikica
6. sep 2013 13:09
Babka1951 spet so te pričakale![]()
12. sep 2013 20:14
Danes sem pa tudi jaz gobice našla in nabrala ![]()
12. sep 2013 20:34
Zelo lepe slikce delaš! ![]()
![]()
![]()
12. sep 2013 21:11
| naor je napisal/a: |
Zelo lepe slikce delaš!
|
Objemčke naor ![]()
![]()
, lepo spančkaj
12. sep 2013 21:40
babka1951 ![]()
Jutri pogledam še jaz, v upanju da so Atila in njegovo spremstvo
spregledali kakšnega jurčka...
V naših logih imamo namreč eno posebno familijo, ki v gozdu pobere vse ....razen plastike in pločevink.
Ker imajo na poti domov pretežke košare( beri bistveno preveč gob)ni prostora še za piksne, pa jih lepo odmetavajo kar po gozdu...![]()
![]()
...
lp Lučka
13. sep 2013 8:00
| lucka52 je napisal/a: |
babka1951 Jutri pogledam še jaz, v upanju da so Atila in njegovo spremstvo V naših logih imamo namreč eno posebno familijo, ki v gozdu pobere vse ....razen plastike in pločevink. Ker imajo na poti domov pretežke košare( beri bistveno preveč gob)ni prostora še za piksne, pa jih lepo odmetavajo kar po gozdu...
|
Lučka, a se zares kliče Atila ali ste mu samo nadeli to ime, ker pustoši kot njegov hunski vzornik?
nola
13. sep 2013 9:37
| nola je napisal/a: | ||
Lučka, a se zares kliče Atila ali ste mu samo nadeli to ime, ker pustoši kot njegov hunski vzornik?
|
Nima zveze z gobami, ampak ko ste imenila Atilo sem se spomnila pripomne inšpektorja Dreyfussa iz filma Pink Panter; ko je inšpektor Clousseau povzročal škodo, kjer koli se je pojavil, je njegov šef rekel, da je bil v primerjavi s Clousseaujem Atila the Hun aktivist Rdečega križa ...
mamamia
13. sep 2013 10:31
Tisti, ki gobarite, mogoče bolj poznate to. Je res, da je v Sloveniji zakon, da lahko oseba nabere le do 2kg gob? Kako se to prakticira v praksi, kdo ve? Te čaka zunaj gozda nekdo in tehta košare? :) V preteklosti sem pogosto gobaril, pa se s čim takim nisem nikoli srečal in tudi nikoli nisem tehtal koliko gob nosim iz gozda... Kdo ve kaj več o tem? Hvala.
ajitamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Špargljeve blazinice