Izvrsten praznik, ni kaj. To je za to, da se vsak spomni obdobij, ko je mislil, da ni nič nemogočega, in da se lahko vse doseže in so zraven hormoni pumpali sto na uro. In da po nekaj minutah sladke nostalgije ugotovi, da ni nič nemogočega in da lahko doseže čisto vse, če bo le glava to v resnici hotela. Še hormone bo na novo pumpala, če bo to v resnici hotela. Skratka, vsem želim mladost v glavi in potem se ostale stvari razvijejo same od sebe.
Vendelina jr.Dan mladosti
Sem si ze cestitala
!!!
Nena-morje
Hvala, ker ste me spomnili. V delovni vnemi, človek kar pozabi na kaj lepega (mladost, brezskrbnost, ...). Ja bilo je lepo. Ni več tako lepo, ampak si lepo lahko tudi sami pričaramo. Ne preostane drugega.
Lepo praznujte.
McNenaČestitam vsem nam, želim lep dan mladosti! ![]()
![]()
![]()
Se pridružujem čestitkam in lepim željam. Tako, da vsem, ne glede na leta želim lep dan s čimveč![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
obsijan in seveda čimveč dobre volje. Včasih smo jedli
in takrat še pili limonado. Danes bi se pa meni prilegel kak ledeno mrzl
.
Multivitamin
multivitaminKer je danes vroč, mladosten dan..in ker smo včasih v prazne piksne spravili črve za ribolov s pomola
..
http://www.youtube.com/watch?v=7b96uf5DOXg&NR=1
Kratkega spota, v katerem je rečeno: "Sretan je narod koji ima takvu omladinu" pa ne najdem![]()
Skratka, na zdravje!![]()
Čestitkam se pridružuje tudi moja malenkost, lep praznik mladosti vsem skupaj. Ob tej priložnosti bodo danes v Ljubljano prišli Novi fosili, koncert je brezplačen. Me ma da bi šla.. ![]()
ajoj, proxy, sem se spomnila tistega silnega topica, kjer se je spraševalo, na koliko brisanj se zamenja brisača![]()
Dajte vsaj dneva Mladosti vlečt v amorfne zgodbe o umazanih brisačah, pa naj zvenele še kako učeno in intrigantno.
Pustite dnevu Mladosti njegovo pot dalje. O prispodobah se pa lahko tudi kaka druga tema odpre.
Multivitamin
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.