V kaj naliti olje da lahko z njim poškropiš

Malo čudno vprašanje vendar ne v kaj naj nalijem olje da bom potem lahko z njim pošpricala ali kakšno meso ali ponev ....Včasih vem da se je dalo kupiti olje že v takšni steklenici ki je imela šprico vendar tega sedaj ne vidim.

Imate kakšno idejo ?

Hobotka

Hobotka, jaz imam tole in deluje super. V bistvu moraš pred uporabo stekleničko napumpati, da je olje pod pritiskom, da sploh lahko šprica. Toplo priporočam.

Vanja
Baje prodajajo te razpršilke za olje v Intersparu pri začimbah. Drugače sem jih pa tule tudi nasla http://www.trgovina.krek.si/Trgovina/Product-search.html? Lizzie
Kupis lahko tudi cisto navadno razprsilko za prsenje roz (manjso- Ikeja jih ima, recimo, pa tudi vsi vrtni centri po Slo) in je stvar resena. fresh

Poglej v malce bolje založenih trgovinah, mislim, da sem jo še pred kratkim videla v Rutarju. Ali pa mogoče Lesnini.

Loni Makaroni
Sem iskala v Interšparu tudi vprašala pa nisem nikjer nič našla Blitva

Jaz sem pred časom kupila razpršilko za olje v Lidu. Videla pa sem jo tudi v Merkurju.

Pred kratkim kupljena v Merkurju... Super zadeva!

čoko
meni jo je zrihtala moja frizerka-čist poceni 5 eur-to so tiste kovinske s katerimi ti z vodo pošrica lase, da te lažje striže...meni je super.Imam jo za sol,kis in olje.Jaz vedno solato operem cele liste, potem pa s prtičem osušim da je res brez vode, potem pa liste natrgam in pošricam-super, se lepo prime pikiicaaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti