Tudi meni prt ni všeč imam ga samo zato, ker otroci polivajo in packajo po mizi, pa še ta je plastični... ![]()

Brownie Muffins
Tudi meni prt ni všeč imam ga samo zato, ker otroci polivajo in packajo po mizi, pa še ta je plastični... ![]()
Pri nas je pa obratno. Mož ne more videt mize brez prta. Največ, na kar pristane, je, da je - razen pogrinjkov za vsak krožnik seveda - še sredi mize enak podolgovat prt, tako imenovani namizni tekač.
Če že ni pravega velikega prta, ki vso mizo pokrije.
Nič skupnega z ežojem, bi rekla. Ampak ežoja bo že drgaička zdisciplinirala ...
mamamia
mamamiaMeni je pa miza brez prta, kot rit brez gat. ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
| dragička je napisal/a: |
Meni je pa miza brez prta, kot rit brez gat.
Pozdravček! |
![]()
![]()
Ojoj, dragička!
Pa saj to tudi ni tako hudo!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sem bolj praktik in zelo rada merim... Šla sem zmerit višino moje mize, je točno 77 cm višina, stol pa 50 cm; prt ob straneh visi 20 cm. Je še slabih 5 cm do stola. Se mi zdi, da ni nič apetitlih, če prt zmečkano sedi na stolih.
Pozdravček!
Da se navežem..., govorite, da "ob dveh malih ootrocih"... Jaz sem tudi imela dva majhna otroka, pa še vedno je bil prt pred jedjo in drugi za jedjo na mizi.
Jaz se odpovedujem nove debate, se mi neda.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Bolj enostavno in poceni ne gre