Pozdravljeni
A mi lahko kdo svetuje, kako negovati usnjene lakirane čevlje? Nekje sem prebrala da se jih lošči s staro najlonko. Poznate kakšno kremo za namazat ali kaj podobnega?
mejačka
Pozdravljeni
A mi lahko kdo svetuje, kako negovati usnjene lakirane čevlje? Nekje sem prebrala da se jih lošči s staro najlonko. Poznate kakšno kremo za namazat ali kaj podobnega?
mejačka
12. maj 2010 10:20
Dobiš loščilo prav za lakaste čevlje, poglej v trgovinah s čevlji. strelka
12. maj 2010 10:59
Strelka, hvala. Lep dan še naprej mejačka
12. maj 2010 11:58
Z otroškim oljem nižjecenovne znamke. Zvečer namažem, zjutraj obrišem. Uporabljam ga tudi za torbice, usnjena oblačila in fotelje. Vendelina jr.
12. maj 2010 12:01
Hvala tudi Katki in Vendelini jr. mejačka
12. maj 2010 20:15
Lakirane čevlje namažem kar s kremo npr.solea potem pa zloščim z bombažno krpo, pa se kar obnese. To je recept moje mame, pravi da so včasih lakaste čevlje mazale kar s kremo, ki so jo uporabljale za obraz. Lp JANA Vneznan uporabnik
12. maj 2010 21:18
Gospodična, ki je občasno pospravljala pri nas in je študirala kemijo, je sedežno garnituro prenovila prav s Soleo. Poceni in učinkovito, sedežna je bila kot nova (pred tem smo potrošniško padali na razne brande..).. V resnici obstaja nekaj aksiomov.. Kar lahko vtaknem v usta, je dobro za kožo. Kar je dobro za mojh obraz, je dobro za usnje. Kar ne pomeni, da je koža mojega obraza podobna sedežni In v zvezi z lakastimil izdelki še nekaj: potrebno se je izogibati temperaturam minus 10 in več. Radi popokajo. japaja Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 12. 2010 21:20 Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 12. 2010 21:20
13. maj 2010 21:26
Saj nočete slišati: po nasvetu v neki reviji sem svoje lakaste mocartove čevlje namazala z jajčnim beljakom.
BOgnedaj poskusiti.
F r i n a
13. maj 2010 21:58
katka lopatka je napisal/a: |
Sicer pa z mlekom :) katka http://www.mojalbum.com/katka-lopatka/ham-ham2 |
14. maj 2010 22:27
Moj oče jih maže z enim cenenim ognjičevim mazilom ('melkfett') iz DM-a. Ne sicer lakaste ampak vse usnjene. Deluje, saj se svetijo in še vodo odbijajo.
Aja, potem jih pa lahko zdrgnete z raztrgano najlonko iz sosednje teme :))) Atina
Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 14. 2010 22:29Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Hot dog v listnatem testu