Iskrice, reki, misli ...

Dve znani med Winstonom Churchillom in Lady Astor: Lady Astor: Gospod, ce bi bila vasa zena, bi vam zastrupila caj. Churchill: Lady Astor, ce bi jaz bil vas moz, bi ga spil! Lady Astor: Gospod Churchill, vi ste pijani. Churchill: Sem, lady Astor, sem. Vi pa ste grdi. Ampak jaz bom jutri trezen! fresh
Ne joči, ker se je končalo. Bodi vesel, da se ti je sploh zgodilo :) angie

fresh je napisal/a:
Dve znani med Winstonom Churchillom in Lady Astor:Lady Astor: Gospod, ce bi bila vasa zena, bi vam zastrupila caj.Churchill: Lady Astor, ce bi jaz bil vas moz, bi ga spil!Lady Astor: Gospod Churchill, vi ste pijani.Churchill: Sem, lady Astor, sem. Vi pa ste grdi. Ampak jaz bom jutri trezen!fresh

Ja, fresh, tale gospod ne le,d a je bil neizmeren uživač, tudi smisel za humor, vselej s kančkom cinizma,  ga ni nikdar zapustil ...

Mamamia

mamamia

Obleka ne naredi človeka.

strippy
Zidanje gradov v oblakih nič ne stane, njihovo podiranje pa veliko... lidia
Ne ukvarjaj se z drugimi ampak sama s seboj, pa boš imela celo življenje dovolj dela - je rek moje stare mame. akim

Glede na to, da je danes ravno dan Zemlje:

cervus
Moj ati je iz vojske (bil je v Bileči) prinesel tole: Pouzdaj se use i u svoje kljuse. Dobrojedka

Tale pride v obliki videa:

http://www.youtube.com/watch?v=nGt9jAkWie4&featu

Pa še ena:

Dobri prijatelji so kot zvezde. Ne vidiš jih vedno, a vendar so vedno blizu.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 26. 2010 15:42
akim je napisal/a:
Ne ukvarjaj se z drugimi ampak sama s seboj, pa boš imela celo življenje dovolj dela - je rek moje stare mame. akim
Res je tako. Migla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti