Ali kdo ve za kakšno zelo dobro in izkušeno pedikerko in Gorenjske ali Ljubljane?
Pediker-ka
5. apr 2010 9:56
Vem za eno odlično v Tuhinjski dolini, če ti ni predaleč.
tulka
5. apr 2010 10:18
Jaz tudi vem za eno (hodim k njej in sem zelo zadovoljna). Če želliš ti pošljem kontakt.
Pozdravček!
5. apr 2010 10:33
Nimam vraščenih nohtov, to sem že zrihtala. En noht ima poškodovano korenino, pa čudno raste, pred enim letom se je začel drobiti, sedaj me pa boli. Če bi mi znali to rešiti, se priporočam za telefonske št.
5. apr 2010 13:00
Priporočam Blanko iz Zg. Dupelj. Super ženska!
5. apr 2010 13:46
V Ljubljani na Dalmatinovi je salon Lasana.Včasih grem h gospe Ivanki.Odlična pedikerka. naor
5. apr 2010 18:56
Ponavadi so tisti, ki to res znajo, kje v bližini zdravstvenih domov - ker pokrivajo paciente, ki imajo diabetes - vsaj v naši lokalni skupnosti je tako. Jaz bi na tvojem mestu vprašala v zdravstveni dom, v dispanzer za diabetes. Vendelina jr.
6. apr 2010 7:44
Hvala
6. apr 2010 22:42
Pedikura Lasana v kliničnem centru Lj,kletna etaža.Dobro obvladajo svoje delo. sara_kKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton