Občasno varstvo otrok

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

tema odprta - 29. mar 2010 1:13 | ogledi: 9.515 | odgovori: 7

Iščem pomoč za našo medicinsko sestro v domu in sicer:

- potrebuje občasno popoldansko varstvo za 3 precej samostojne otročke in sicer dva dečka 8 in 3 leta ter deklico 4 leta

- pogoj je vozniški izpit in avto, ker bi bilo treba po njih v vrtec in šolo ter nato varstvo približno 3 ure, kadar je sestra v popoldanskem turnusu (predvidevam 1 teden ali največ dva v mesecu) ter seveda prijaznost do otrok

- nobenega kuhanja, pranja in pospravljanja

- s seboj ima gospa lahko še kakšnega otročka, če ga že varuje, saj stanujejo v hiši zelo blizu Ljubljane

Ker smo/ste tu že mnogim pomagali, upam, da bomo uspeli tudi tokrat.

Lepo prosim, da mi na zasebno pošto v beležko sporočite ime in telefonsko številko zainteresirane mlajše upokojenke ali brezposelne gospe, pa jo bom izročila naši sestri za nadaljni dogovor.

Kdor se spomni naše kulinaričarke Ribe-ribice, ki smo ji tudi na ta način pomagali, naj vam povem, da ji gre že mnogo bolje, le govor je hudo prizadet. Sicer pa lahko poje, bere in piše, tako da ji lahko tisti, ki jo bolje poznate, tudi kaj vzpodbudnega napišete. Vozi že tudi sobno kolo in kar nekaj prehodi.

V upanju, da  boste lahko pomagali tudi naši sestri, lep pozdrav

Dušanka

Temo je spremenil(a) DUŠANKA dne 29. mar 2010 1:21

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

29. mar 2010 9:21

Za te stvari (organizacija varstva) je v LJ. Združenje staršev in otrok Sezam, so na Novem trgu, www.zdruzenje-sezam.si, tam največ vedo o tem, kako to poteka in kakšna tveganja so s tem povezana (varuhi grejo čez psihološko testiranje). Drugače me pa veseli, da se kolegično zdravstveno stanje izboljšuje. Pozdrav. Vendelina jr.

strippy  

član od: 18.11.2008

sporočila: 283

29. mar 2010 15:10

Mogoče še namig, na katerem koncu Ljubljane bivajo, morda bi bila gospa , ki jo poznam, zainteresirana, vendar rabim še ta podatek.

Ribi-ribici pa, seveda, veliko poguma. Lepo, da napreduje.

strippy

DUŠANKA  

29. mar 2010 21:06

Strippy, se mi zdi, da je omenila progo št. 21, ki pa menda vozi v Beričevo. Ta moment je ne morem vprašat, je že odšla domov, ne vem pa, če je jutri spet popoldne. Vsekakor takoj sporočim, ko jo vidim.

Hvala obema - morda pa le nekaj skupaj najdemo.

Lep pozdrav

Dušanka

DUŠANKA  

30. mar 2010 20:27

Strippy, prav sem napisala - živijo blizu Beričevega v smeri proti Črnučam.

Dušanka

strippy  

član od: 18.11.2008

sporočila: 283

31. mar 2010 14:52

Dušanka, tej gospe sem povedal, če bo zainteresirana, vam pošlje sporočilo.

lp

strippy

DUŠANKA  

31. mar 2010 21:32

Prav lepa hvala - upam na pozitiven razplet.

Dušanka

rina1234  

član od: 31.12.2011

sporočila: 86

16. maj 2012 18:52

Pozdravljeni!

Sem iz Obale in nudim varstvo otrok. Nahajamo se 5 km iz Kopra in Imamo veliko dvorišče z vrtom.. Če  potrebujete varstvo me kontaktirajte na ZP.

Lp iz Obale

rina1234

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti