Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Proxima, streljanje zdravnikov, ki delajo abortuse nima čisto nič zveze z zdravstvenim zavarovanjem. Na žalost je statistika, ki jo dobim od moje žlahte, v primerjavi z mojo tukaj, grozljiva.
Kar ze tiče zobozdravništva: Tudi to nima nobene zveze z zdravstvenim zavarovanjem. To spada v svojo neodvisno kategorijo. Razen dejstva, da so zobarji dragi in da se v košu najde gnilo jabolko, ki popravi več, kot bi bilo treba, so ljudje v veliki meri s samoplačniškim zobozdravništvom, zelo zadovoljni.
Kot slišim, hodijo Slovenci kar pogosto k zobarjem na Hrvaško, ker so cenejši. Tako da o tem tudi ne bi izgubljala besed. Moje izkušnje z domačimi so tako grozne, da raje plačujem storitve tukaj.
Kot sem že omenila, bolje bi bilo, če bi vsaka država počistila pred svojim pragom in poskrbela za svoje zdravstvo. Ker mi tukaj ne bomo ničesar rešili. ![]()
I rest my case!
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Fokača s paradižnikom in timijanom