Kavarne v centru ljubljane

Moycaa  

član od: 11.9.2004

sporočila: 738

tema odprta - 16. mar 2010 8:42 | ogledi: 4.262 | odgovori: 6

Pozdravljene!

Konkretno me zanima kavarna Zvezda na Kongresnem trgu. Ali mogoče veste do kdaj je odprta? Oz. če tam v petek zvečer ni prostora, kje je potem najbližja kavarna (z dobrimi torticami), ki je odprta po 21.30 v petek zvečer?

Hvala in lp!

Moycaa

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

16. mar 2010 11:10

Zvezdo imaš še v Slonu, tista na Kongresnem trgu je hitro polna, me ne mika več, odkar nam župan koplje pred nosom. Cel službeni dan poslušam mehanizacijo, tresemo se kot ob potresu.

Loni Makaroni

Venturini  

član od: 29.1.2002

sporočila: 1721

16. mar 2010 17:14

Bo pa zato "Ljubljana najlepše mesto na svetu"!

Lp Saša

Mir in dobro!

perpetua  

član od: 11.10.2008

sporočila: 338

16. mar 2010 18:18

Super čokoladnica in slaščičarna je v podhodu Maxija, na strani parlamenta. Do kdaj je odprta pa ne vem. perpetua

Alcika  

član od: 14.9.2008

sporočila: 192

16. mar 2010 18:58

Ni dolgo nazaj, kar sem bila prvič v kavarni Zvezda in njihovih tortic, se ne da kar tako pozabit. Z dobro družbo, smehom in klepetom, sem pozabila na hrup, ki ga proizvaja mehanizacija v parku Zvezda. Je pa res, da se kavarna hitro napolni. Alcika

strelka  

član od: 8.5.2006

sporočila: 659

17. mar 2010 9:13

perpetua je napisal/a:
Super čokoladnica in slaščičarna je v podhodu Maxija, na strani parlamenta. Do kdaj je odprta pa ne vem. perpetua
Verjetno misliš čokoladnico Dobnik. Tortice so res fajn, bi pa svetovala previdnost v času gužve. Mojemu dragemu so tam ukradli denarnico iz jakne, ki jo je imel na praznem stolu zraven sebe (sedeli smo za visokimi barskimi stoli). Ne bi morila z detajli, ampak na prijazno opozorilo, da je njihov lokal očitno nekdo vzel za tarčo, niso prav nič prijazno odreagirali. Škoda, ker sva kar rada zavila k njim. strelka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti