grem ženinemu nečaku za poročno pričo in me zanima če bi mi v enem mesecu kdo sešil obleko ali še bolje kje lahko kupim boljšo obleko za močnejšo postavo 56 št.samo noge bodo kratke- no če kdo ve naj mi odgovori hvala
martn
grem ženinemu nečaku za poročno pričo in me zanima če bi mi v enem mesecu kdo sešil obleko ali še bolje kje lahko kupim boljšo obleko za močnejšo postavo 56 št.samo noge bodo kratke- no če kdo ve naj mi odgovori hvala
martn
7. mar 2010 6:35
Mislim, da je imela Mura v Ljubljani eno trgovinp, kjer si lahko naročil obleko po svoji meri. Sicer pa št. 56 ni nekaj izjemno velikega, tako da mislim da bi tako številko dobil v vsaki bolje založeni trgovini, razen seveda, če ti proporci iz redne številke ne ustrezajo. Mislim, da bo povedala kakšna Ljubljančanka kaj več. Drugače pa telefonski imenik v roke in malo povprašaj. Uspešen lov za obleko ali krojačem in lepo nedeljo tedyka
7. mar 2010 20:17
Povsod, kjer prodajajo fine obleke, ti bodo hlače tudi skrajšali brez problema.
Drugače ti bo pa v enem mesecu vsak krojač zašil obleko. Predobro pa itak ne smeš zgledat, ni fer do ženina...
čokoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Nevzhajana orehova potica