Metuljčki s paradižnikovo omako
Naš ežoj ni tisti Slovenec,ki se je javil, je bil preko skypa en drug, mlajši. Ampak jaz sem prepričana, da je ežoj v redu, ker kopriva ne pozebe!!!!![]()
Mamamia
mamamia| mamamia je napisal/a: |
Ampak jaz sem prepričana, da je ežoj v redu, ker kopriva ne pozebe!!!![palecgor] Mamamia mamamia |
Zadnja novica:
Kot je za Dnevnik RTV Slovenija povedal Marjan Šrimpf, ki je v mestu Ushuaije na severu Argentine, mu je slovenski veleposlanik v Buenos Airesu povedal, da so dobili neuradne podatke, da so Slovenci v Čilu zdravi. Nekateri med njimi naj bi bili blizu središča potresa. Če želijo pomoč, se lahko obrnejo na slovenski konzulat v Santiagu, domov pa ne morejo potovati, ker letala zaradi poškodovanih letališč ne letijo, prekinjen je tudi železniški promet. ![]()
![]()
Glede na to, da je potres nazoren prikaz fizikalnih zakonitosti, upam, da ni bil Ežoju na čast.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčki s paradižnikovo omako

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato