Pozdravljen
Z
Sa
Prosi
Hval
Pozdravljen
Z
Sa
Prosi
Hval
Meni pa je super dobra krema iz kisle smetane, sladkorja, kokosa in narezanega kivija. Biskvit pa pobarvam z zeleno jedilno barvo, da je vse skupaj bolj hecno :)
primer rolade:
Hvala za informacije. Bom nekaj poskusila..
Me pa zanima še, če mi lahko poveste ali je boljše da na vrh torte dam kivi in ga prelijem z prelivom isti dan, ali lahko to naredim en dan prej (zvečer). Da bi kivi ostal lep.
hVala
Bojana
Torta je bila dobra...pač kvijeva...ampak je bila za ljubitelja kivija. Slikice bom poslala, ampak jim moram najprej dobiti. Spekla biskvit, krema pa je bila tako kot je napisala zgoraj tejch.
Za kremo večino kivija (od 500g) pretlačim v pire. 5 rumenjakov in sladkor penasto stepem nad vodno kopeljo, kremasto maso ohladim, vmešam stepeno sladko smetano in na koncu dodam še kivijev pire.
Gleda na to, da ni nič takega še objavljenega med recepti, mislite da bi lahko to objavila?
Slikice

lp Bojana
Sporočilo je spremenil(a) bojanam dne 08. 2010 14:51
Sporočilo je spremenil(a) bojanam dne 08. 2010 14:56Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako

Skutna pita