Astro

BISERKA55  

član od: 4.5.2007

sporočila: 143

tema odprta - 1. feb 2010 21:08 | ogledi: 3.939 | odgovori: 3

Danes sem dobila pošto,pošiljatel je ASRTRO VIZIJAd.o.o.iz LJubljane,kjer mi neki vidoviti Leonard d,Altor obljublja veliko vsoto denarja ob nakupu nekega zelenega smaragda za 15e.Pismo je dolgo tri strani, polno prerokbe.Razmišljam,kakšni so to ljudje,ki ta pisma sestavljajo in v teh časih,ko vsak od nas rešuje neki svoj problem,poskušajo vplivati z prerokbami na tvoje življenje.Podobno nasilje,kot vsakodnevni tel. klici za naročila časopiov ali naložbe v sklade.Sprašujem se ali imajo pravico uporabiti tvojo tel.št. in tvoj naslov na vratih za svoje zadovoljstvo.Mislim,da bi moral to nekdo preganjati inkaznovati.Kaj pa vi menite o tem,ali vas to moti.

BISERKA55

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

1. feb 2010 22:30

Če imaš objavljeno telefonsko številko v imeniku, potem si lahko čisto vsak, ki ima kompjutor, prepiše tvoj naslov in ti pošlje kakšno pismo. Rešitev: umakni svojo številko iz javne baze podatkov. Če te kliče kdo, ki nabira naročnike za ne-vem-kaj, pač receš, da ti je žal in da nisi ciljna demografija klicatelja in mu zaželiš lep dan in je stvar rešena. Lepa beseda lepo mesto najde. Vsekakor se tako porabi manj energije kot pa razmišljanje o tem, zakaj ljudje uporabljajo tvojo številko..... In zakaj ljudje prodajajo čudežne smaragde: ja zato, ker je za take stvari trg. Ljudje vedno raje verjamejo v iluzije kot pa v domain de la raison, v času krize pa imajo iluzije še rajši. Če gre komu sedaj kšeft dobro, so to vedeževalci. Vendelina jr.

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

2. feb 2010 16:49

Tudi jaz sem dobila to čudežno pismo,ki bi kar obogatela,kar smejala sem se ,ko sem brala vso to oslarijo.Pri meni pa sploh nevem kje je dobil podatke,saj nimam nikjer nič objavljeno,pa še priimek mi je malo spremenil oz.spustil eno črko.

Res je prav lepo vse napisano,da bi človek kar verjel celo številke za loto(predvidevam ker jih je sedem)  imam napisane,ampak sem malo premišljevala, da bi mu napisala pismo in še jaz malo naložila kakšno srečo bo imel on in še kakšne številke in seveda dala v njegovo ovojnico ki je priložena,pa naj še on malo bere in  si zamisli kako je farbati nedolžne ljudi.Res mu jih bom napela,da ne bo mislil da smo vsi naivni,čeprav mi je škoda ljudi,ki mu verjamejo.

lep pozdrav

-pika   

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

2. feb 2010 22:17

Najbolj sem se nasmejala enemu vedeževalci, ki je ordiniral preko TV zaslonov: na vprašanje ene gospe, kdaj bo zadela na lotu, ji je namrečodgovoril: ko bodo izžrebali številke, ki ste jih vi obkrožili ---

Kaj čemo, "ovce su za šišanje..."

Taka pisma - nasmehnem se in jih neodprta vržem proč. Imam svojo srečo najraje v lastnih rokah.

Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti